CityVisionMagazine

Cum să-ți îngrijești părul într-un mod sustenabil?

Pentru orice femeie, îngrijirea părului este un must have, iar produsele alese joacă un rol extrem de important. În ultimii ani, în industria de frumusețe s-a pus foarte mult accentul pe conceptul de sustenabilitate, motiv pentru care și preferințele femeilor s-au schimbat. Multe dintre ele caută atât produse blânde și prietenoase cu podoaba lor capilară, dar totodată și produse eco-friendly.

Tu cum ești? Ce cauți la un produs sustenabil pentru îngrijirea părului?

”Atunci când îți alegi produsele de îngrijire pentru păr, există câteva elemente de care trebuie să ții cont, mai ales dacă vrei să faci un bine și mediului înconjurător. Din fericire, noua gamă Wella Professionals Elements îndeplinește toate aceste criterii. Și, în plus, ea este partenerul ideal și pentru o îngrijire profesională a firului de păr. Vitalitate, echilibru și puritate. Aceștia sunt termenii care definesc perfect gama verde pentru îngrijirea și sănătatea scalpului și părului de la Wella Professionals”, punctează Ionela Chiriac, stilist Wella Professionals.

Ingrediente de care ai nevoie în funcție de tipul de păr

Când îți alegi produsele pentru păr, ții cont de nevoile acestuia, dar și rezultatele pe care vrei să le obții. Pentru o îngrijire corespunzătoare, ținta este dublă și vizeză atât firul de păr, cât și scalpul.

Pentru toate tipurile de păr

Dacă ești în căutarea unei game de îngrijire care să respecte nevoile fiecărui tip de păr, atunci,  optează pentru ingrediente precum:

Pentru scalpul uscat sau delicat

Multe persoane se confruntă cu probleme ale scalpului, fie este uscat, fie este foarte sensibil și, așa cum bine știm, un păr sănătos se datorează și unui scalp sănătos.

Pentru scalpul gras

Excesul de sebum face ca aspectul părului să nu fie unul tocmai plăcut, iar aceasta este o reală problemă cu care tot mai multe persoane se confrută în special din cauza factorilor de mediu.