CityVisionMagazine

Cum să îți alegi corect produsele de machiaj?

De cele mai multe ori, găsirea fondului de ten potrivit poate fi o adevărată provocare, mai ales când trebuie să ții cont de mai multe criterii, cum ar fi: puterea de acoperire și consistența produsului, însă, culoarea acestuia este cea care face diferența și ne pune de cele mai multe ori în dificultate. Tocmai de aceea, este necesar să alegi un fond de ten care să se potrivească perfect cu tonul și subtonul tenului tău.

Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, tonul și subtonul pielii sunt două aspecte total diferite, cărora trebuie să le acorzi atenția necesară, mai ales atunci când îți alegi produsele de make-up. Tonul pielii este nuanța pe care o poți observa foarte ușor în oglindă, iar subtonul poate varia în funcție de expunerea la soare. Identificarea subtonului pielii tale este esențială, deoarece așa poți alege produsele de machiaj potrivite pentru a-ți pune în valoare frumusețea și trăsăturile. În plus, prin determinarea subtonului pielii vei putea alege pe viitor și vopseaua de păr potrivită, și vei știi și ce culori te avantajează în materie de vestimentație.

Dacă vrei să îți determini subtonul pielii cât mai ușor, poți analiza la lumină venele încheieturilor. Dacă acestea au o nuanță de albastru sau de violet, înseamnă că ai un subton rece. În schimb, dacă vei observa o nuanță de verde, înseamnă că subtonul pielii tale este cald. Iar în cazul în care nu poți face o distincție clară a culorii venelor, înseamnă că faci parte din categoria persoanelor cu un subton neutru.

După ce ai indenficat acest lucru, treci la pasul următor: alegerea fondului de ten. Trebuie să ții cont în primul rând de tipul tău de piele, de consistența și de puterea de acoperire a fondului de ten. Eu mi-am îndreptat atentia spre magazinul online Magazinul de Makeup. Aici mi-am găsit fondul de ten potrivit, precum și alte câteva produse de make-up esențiale.

Fondul de ten Ultra HD Cone – conține o formulă fără uleiuri, cu acoperire medie spre mare a imprefecțiunilor, fiind invizibil pe camerele de filmat și în viața reală. Textura extrem de fină este ușor de aplicat. Îmbogățită cu agenți de hidratare, lasă pielea moale și strălucitoare. Este disponibil într-o gamă largă de nuanțe pentru a se potrivi tuturor tonurilor de piele. Nuanța aleasă de mine a fost Desert.

Mod de utilizare:

Burete beauty blender Leonardo – Buretele pentru machiaj tip beauty blender îți permite să aplici rapid și ușor produsele, rezultatul fiind un ten natural impecabil. Suprafața ultrafină asigură o aplicare uniformă și precisă a tuturor produselor cremoase. Acest burete pentru machiaj de la Leonardo nu coține latex. Este fabricat dintr-un material elastic, moale, nu absoarbe mult produs. Forma rotunjită și ușor ascuțită te ajută să aplici produsul în toate pliurile feței.

Eyeliner cariocă Leonardo – are o formulă inovatoare waterprooof, ce conferă o culoare saturată, un negru intens și o acoperire puternică dintr-o singură aplicare. Vârful fin din burete este foarte practic, se pliază pe conturul pleoapei și asigură trasarea de linii grafice uniforme, fără să formeze pete. În plus, are o textură ușoară, se usucă rapid și devine waterproof. Este rezistent, nu se transferă și nu se întinde.

Creion pentru ochi Leonardo, nuanța 101  – asigură o definire perfectă a conturului ochiului. Este realizat din ingrediente de înaltă calitate, are o textură elastică pe bază de ceară naturală și extract de palmier. Este ușor de aplicat și foarte rezistent în contact cu factorii externi.

Marker pentru sprâncene Leonardo – este foarte bun, rezistent și cu o nuanță plăcută, cu aspect natural.

Creion pentru buze Leonardo – este disponibil în mai multe nuanțe, în funcție de preferințe și asigură o definire perfectă a conturului buzelor și o aplicare ușoară.

Pe site-ul magazinului online https://www.magazinuldemakeup.ro poți descoperi și alte produse și branduri folosite de make-up artiștii de renume, așa că te invit să le faci o vizită.