CityVisionMagazine

Cum să aveți un zâmbet strălucitor?

Zâmbetul contribuie la încrederea în forțele proprii, luminând chipul, alături de un machiaj frumos. Însă cum poți avea un zâmbet strălucitor fără ca dinții tăi să fie afectați – m-am întrebat de-a lungul timpului, temându-mă de tratamentele de albire. Îmi amintesc că acum câțiva ani eram circumspectă cu privire la acestea, credeam că dinții vor fi afectați, la fel și gingiile, dar m-am înșelat. Tehnologiile au avansat, iar formulele sunt din ce în ce mai prietenoase cu mediul, dar mai ales cu sănătatea noastră.  Așa am descoperit kitul iSmile. Formula nouă de albire a dinților a fost concepută pentru a obține rezultate optime după o singură utilizare cu o singură capsulă. Începeți tratamentul de albire seara și curățați-vă dinții timp de două minute înainte de acest pas. 

Setul iSmile are șase capsule de albire, fiecare conținând suficient gel pentru un singur tratament de albire. După o primă utilizare, rezultatele încep să se vadă, lăsând o senzație plăcută de prospețime. Gutiera este flexibilă, nu e deloc incomodă, iar gelul are o consistență asemănătoare cu pasta de dinți. 

Care sunt pașii acestui tratament? 

1. Atașați gutiera din silicon la dispozitivul LED.

2. Deschideți capacul și aplicați jumătate din capsulă în partea de sus a gutierei, iar cealaltă jumătate, în partea de jos. 

3. Porniți lampa LED apăsând butonul și puneți dispozitivul în gură 

4. Țineți dispozitivul până ce se oprește automat după 10 minute. După care, clătiți bine gura cu apă și scuipați gelul.

5. Mereu după procedura de albire, separați gutiera din silicon de dispozitivul LED înainte de a curăța gutiera cu apă.

În 2016, a fost lansat primul set de albire a dinților. Setul iSmile a adeverit toate așteptările clienților companiei. A fost sigur, ușor de utilizat și complet lipsit de peroxid. 98% dintre cei care au folosit setul nu au simțit sensibilitate, observând un rezultat de albire a dinților cu 2-5 tonuri.

Dar dinţii sănătoşi încep cu obiceiuri sănătoase – de la rutina de periaj până la alimentele pe care ar trebui să le consumaţi şi cele care nu. Încercați să consumaţi alimente bogate în nutrienţi. Dinţii au nevoie de substanţe nutritive pentru a rămâne puternici, albi şi lipsiţi de carii. Pentru o bună sănătate dentară este important să mâncaţi o varietate de alimente acoperind fiecare din cele cinci grupuri alimentare majore. Acest lucru va asigura obţinerea nutrienţilor necesari de care dinţii au nevoie. Calciul din produsele lactate şi verdeţuri este important pentru sănătatea acestora. Fosforul care se găseşte în proteine cum ar fi ouă, peşte, carne de pasăre şi lactate este, de asemenea, esenţial. Ambele substanţe nutritive ajută la protejarea şi refacerea smalţului dinţilor. În plus, fumatul şi folosirea produselor pe bază de tutun pătează dinţii şi afectează întreaga cavitate bucală. De asemenea, limitaţi consumul produselor care pătează dinţii, cum ar fi cafeaua.

Dacă vă doriți și voi acest set, îl găsiți aici: https://i-smile.ro/products/ismile Vă recomand să-l folositi seara, înainte de culcare, deoarece are un efect mai puternic.