CityVisionMagazine

Cum să ai bucle naturale fără căldură?

Ai părul drept sau ușor ondulat? Ei bine, atunci cu siguranță ai visat să ai bucle voluminoase, care să reziste la umiditate. De obicei, asta implică mai multă muncă din partea ta sau a cuiva care se pricepe și, inevitabil, folosirea unui ondulator sau a unei plăci de păr. Însă aplicarea unor temperaturi ridicate asupra firului de păr poate să îi strice structura – mai ales vara, când oricum razele soarelui strălucesc mai puternic ca oricând și îți usucă vârfurile. Poți alege varianta bigudiurilor, dar este o tehnică prea laborioasă și nu tocmai comodă. Nu te întrista, deoarece există și alte opțiuni, mult mai sănătoase pentru părul tău, mai confortabile și chiar mai rapide.

            Nu uita că părul trebuie să fie ușor umed – ca atunci când te-ai spălat pe cap, l-ai lăsat o vreme la uscat, dar încă nu s-a uscat complet. Eventual, dacă părul tău e deja uscat, poți folosi un spray pentru descurcare sau o apă florală.

            Descoperit recent, WonderBun-ul este nelipsit din rutina mea de dimineață. Este ușor de folosit, iar rezultatele sunt spectaculoase: bucle naturale, strălucitoare și sănătoase. Tot ce ai de făcut e să-ți rulezi părul ca și cum l-ai strânge într-un coc, apoi îl securizezi cu benzile satinate, dar îți voi prezenta tehnica, pas cu pas.

  1. Periezi cât se poate de bine părul, descurcându-l.
  2. Fixezi prima buclă de satin WonderBun la baza părului și îl separi în două.
  3. Rotești cele două cozi în jurul primei bucle a WonderBun-ului.
  4. Asigură părul cu a doua buclă WonderBun.
  5. Lași WonderBun să acționeze timp de patru ore. Nu uita că poți dormi și cu el.
  6. Desfaci WonderBun-ul și te bucuri de un păr aranjat, fără efort. Astfel, părul tău va fi sănătos și frumos pentru mai mult timp.

Te invit să descoperi mai multe informații pe site-ul www.wonderbun.ro