CityVisionMagazine

Cum obții un păr de 10 în sezonul rece?

Cine nu își dorește un par veșnic sănătos cu strălucire intensă? Din păcate nu este o misiune ușoară în această perioadă. Ce poți face?

Daca vrei un păr mătăsos cu reflexe de oglindă chiar și în timpul iernii trebuie să urmezi câtiva pasi esențiali în rutina zilnică.

Cum obții un păr de 10 în sezonul rece? Hidratează-l la fiecare spălare cu ajutorul balsamului!

Optează pentru un balsam pe bază de vitamina E, precum Londa Professional Velvet Oil Conditioner. Acest produs este îmbogățit cu vitamina E și ulei de argan. El hidratează instantaneu părul și reface structura firelor, căpătând un aspect sănătos și strălucitor. Îl aplici pe părul umed, după șamponare și îl lași să acționeze timp de 3 până la 5 minute, apoi îl clătești din plin cu apă caldă.

Niciodată să nu uiți de uleiul hidratant!

Uleiul hidratant, aplicat pe vârfuri, poate face minuni, mai ales în cazul firelor despicate. Din aceeași gamă, Velvet Oil, face parte și uleiul cu același nume, de la Londa Professional. Uleiul de argan, est îmbogățit cu vitamina. Are o formula ușoară ce reface structura firului de păr și ii redă strălucirea.

Dacă iți dorești rezultate optime într-un timp scurt, cel mai bine este să aplici uleiul de părul ud, la vârfuri, după fiecare spălare!

Bucură-te de un păr sanatos!

Londa Professional Velvet Oil Conditioner – 47 lei

Londa Professional Velvet Oil – 66 lei