CityVisionMagazine

Cât de importante sunt suplimentele alimentare pentru noi?

Am citit multe despre aceste produse, deoarece există păreri controversate în ceea ce privește administrarea lor. Unele persoane le folosesc destul de des, iar alții nu au avut niciodată dorința de a le consuma. Desigur, este important să știm că acestea nu înlocuiesc mesele, ci vin ca o completare a lor, oferindu-i organismului substanțele nutritive de care are nevoie. Scopul lor este de a oferi completarea necesară oricărui regim alimentar, așadar nu sunt dăunătoare, atâta timp cât se respectă modul de administrare.

În plus, starea de sănătate va fi influențată în bine de substanțele nutritive conținute de aceste suplimente. Spre exemplu, acestea sunt extrem de importante în alimentația sportivilor. Mai mult, suplimentele alimentare pot reprezenta și o soluție pentru diverse stări frecvente de oboseală, lipsa de concentrare sau alte neajunsuri.

Fierul este un mineral vital pentru buna funcționare a hemoglobinei, o proteină necesară pentru transportul oxigenului în sânge. Totodată ajută la menținerea multor funcții din organism, inclusiv când este vorba despre energie și concentrare, procese gastrointestinale, sistemul imunitar și reglarea temperaturii corpului. Un alt mineral important este și magneziul deoarece ajută la sinteza proteinelor, controlul glicemiei și prevenirea aritmiilor cardiace. De acest mineral depind în mare măsură sănătatea fizică și psihică deopotrivă.

Dar ce se întâmplă când există cantități insuficiente în organism? Apar diverse probleme, cum ar fi anemia, iar printre simptome se numără oboseala, slăbiciunea, amețeala și dificultatea la concentrare. Ani de-a rândul, anemia mi-a dat de furcă – mai ales în perioada examenelor, însă acum reușesc să o țin sub control. Din când în când, apelez la suplimente alimentare, iar pachetul pentru reducerea oboselii, precum și pentru întărirea organismului de la MARNYS conține doza mea zilnică de vitalitate.

·       MagVital cu 375mg Magneziu si Vitamina B6 pentru mușchi, oase, sistem nervos este combinația unică de trei surse de magneziu: citrat, sulfat și pidolat, fiind îmbogățit cu vitamina B6. Reduce oboseala și protejează sistemul muscular, osos și pe cel nervos, în timp ce oferă multe alte beneficii pentru organism.

·       Ferrobine MAX cu Bisglicinat de Fier, Zinc și Vitamine este un supliment lichid de calitate premium. Fortifică organismul și reduce stările de oboseală și extenuare. Formula sa inovatoare conține bisglicinat de fier, zinc și complexul de vitamine B (B1, B2, B9, B12).

Acum, la finalul curei de o lună, pot să spun că episoadele de oboseală s-au redus considerabil, sunt mult mai concentrată și pot să îmi duc deadline-urile la bun sfârșit fără să îmi fie limitată creativitatea.

Vă invit pe site-ul https://www.marnys.ro, unde puteți descoperi o sumedenie de suplimente în funcție de minusurile pe care le-ați întâlnit de-a lungul vieții.