CityVisionMagazine

BEAUTY STATION: cel mai nou si exclusivist concept de extensii de gene din zona de Nord a Capitalei

In fiecare an, la nivel international, serviciile dedicate aplicarii extensiilor de gene fir cu fir se diversifica si se perfectioneaza, ca urmare a interesului crescand al clientelor pentru acest tip de proceduri care in afara faptului ca au un efect transformator vizibil in ecuatia infatisarii, raspund nevoii acute de simplificare a traiului cotidian pe fondul lipsei de timp. BEAUTY STATION, cel mai nou si exclusivist concept de extensii de gene din zona de Nord a Capitalei, lansat sub semnatura lash artistului si trainerului international Alina Maris, duce insa inovatia in arealul frumusetii si mai departe, alaturi de numeroasele servicii din meniu, centrul oferind si cursuri de aplicare a extensiilor de gene atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, care urmeaza programa celei mai reputate academii din lume – PHI LASHES.

Pasionata de arta si de estetica inca din copilarie, Alina Maris a cochetat intr-o prima etapa a carierei sale cu machiajul, fiind considerata de catre profesorii sai drept un talent innascut. Alina a fost fascinata dintotdeauna de maniera incredibila prin care un machiaj realizat ca la carte poate sa evidentieze trasaturile feminine si sa corecteze anumite neajunsuri, iar cum arta make-up-ului nu mai reprezenta o provocare, stapanindu-i deja toate secretele, in urma cu cativa ani a decis sa isi indrepte atentia inspre universul extensiilor de gene, tintind astfel si mai sus din punct de vedere profesional. Extrem de ambitioasa si de determinata sa exceleze in tot ceea ce face, Alina nu s-a incurcat cu jumatati de masura si a ales sa urmeze cursurile Academiei PHI LASHES, recunoscuta la nivel mondial drept pepiniera celor mai buni lash artist. O academie cu pretentii, extrem de solicitanta, insa orientata inspre perfectiune.

“PHI LASHES mi-a deschis noi orizonturi profesionale si m-a incurajat sa imi iau inima in dinti si sa devin antreprenor cu acte in regula. Am gandit BEAUTY STATION nu doar ca un studio de extensii de gene, ci ca o academie la cel mai inalt nivel. In aceasta perioada in care vorbim foarte mult despre un stil de viata echilibrat si putin mai tihnit, avem uneori tendinta de a privi extensiile de gene ca pe artificii care ne complica existenta si care nu sunt neaparat necesare. Extensiile de gene cu care lucram la BEAUTY STATION nu au nimic in comun cu produsele obisnuite regasite in centrele de profil din Romania. Sunt de o calitate exceptionala, nici nu simti ca le porti, iar rezultatul in urma aplicarii lor este unul natural. La BEAUTY STATION atat produsele, cat si tehnica de lucru fac diferenta, si de aceea am lansat si cursurile acreditate, prin care atat incepatorii, cat si avansatii pot beneficia de o programa internationala fara cusur, si de multe ore de practica asistata.”, spune Alina Maris, lash artist, trainer international si fondator BEAUTY STATION.

Extensiile de gene reprezinta cele mai prietenoase si la indemana metode prin care femeile isi pot atinge potentialul maxim si prin care pot deveni cea mai buna varianta a lor. Secretul consta in personalizarea fiecarei sesiuni, in metodele si tehnicile de lucru extrem de minutioase, in calitatea premium a produselor utilizate si nu in ultimul rand in inovatie. Beneficiind de experienta acumulata in cadrul numeroaselor cursuri si seminarii internationale, Alina Maris aduce acum in Romania cele mai avansate servicii de extensii de gene din lume si cel mai complex program educational pentru incepatori sau profesionisti in domeniu, cu accent atat pe partea teoretica, cat si pe cea practica.

Absolut toate protocoalele de lucru de la BEAUTY STATION se aliniaza standardelor de excelenta PHI LASHES, experienta de frumusete fiind realmente unica si diferita de tot ceea ce exista in prezent in tara noastra. BEAUTY STATION aseaza in centrul preocuparilor sale fiecare clienta in parte si o trateaza ca pe un VIP, de la modul de intampinare, si pana ce aceasta pleaca de la studio, stabilandu-si deja urmatoarea programare. In baza unei analize amanuntite a formei ochilor, a structurii si a conditiei genelor naturale, lash artistul BEAUTY STATION stabileste care este cea mai buna metoda de lucru si ce tip de extensii de gene sunt potrivite, astfel incat rezultatul sa fie unul durabil si sa nu afecteze in niciun fel genele naturale. La BEAUTY STATION, chiar si dupa nenumarate sesiuni de lash extensions, genele naturale arata ca in prima zi, sanatoase si in forma. Acest lucru se datoreaza si formulelor avansate tehnologic ale produselor folosite, care nu provoaca iritatii si nu deterioreaza genele naturale.

In cadrul BEAUTY STATION clientele pot opta atat pentru servicii de extensii de gene 1D, 2D si 3D, cat si pentru extensii de gene Mega Volume 6D-8D, Hollywood Volume 8D-12D, Kim Kardashian style, Eyeliner Effect si Colored Lashes. Atunci cand vine vorba despre un look WOW, sky is the limit.

BEAUTY STATION este situat in zona de Nord a Capitalei, pe Intrarea Catedrei nr.27.