CityVisionMagazine

Beauty Alert: FOREO anticipează un deficit de stoc al dispozitivelor sale emblematice

Compania de beauty-tech FOREO anunță un deficit mai mult decât previzibil a două dintre cele mai solicitate dispozitive ale sale, LUNA 3 și LUNA 3 plus, în unul dintre cele mai critice momente, Ziua Mamei. La criza globală a microcipurilor care a apărut în timpul pandemiei se adaugă restricțiile logistice de la fabrica sa din Shanghai, ca urmare a măsurilor luate de autoritățile chineze. FOREO este afectat de această situație în privința furnizării produselor sale în întreaga lume, deoarece deși dispozitivele sunt fabricate, transportul lor nu este asigurat.

„De la începutul crizei microcipurilor, am muncit foarte mult pentru a ține pasul cu cererea, dar situația mondială actuală ne spune că este posibil să avem cu adevărat probleme de aprovizionare pentru cele mai vândute produse ale noastre pentru o zi atât de importantă cum e Ziua Mamei. Așa cum am procedat în alte situații similare, la FOREO suntem flexibili și încercăm să ne adaptăm cât mai mult la orice situație. Recomandăm clienților noștri care sunt interesați de bestseller-urile noastre LUNA 3 și LUNA 3 plus, să își programeze achizițiile în avans”, spune Vladimir Cuturilo, director general pentru Europa de Est la FOREO.

Fii cu ochii pe bestseller-uri

LUNA 3 este primul dispozitiv inteligent de masaj facial care curăță pielea în profunzime și combate ridurile simultan datorită pulsațiilor T-Sonic. Cu peri ultra-igienici de silicon, reușește să ofere pielii un masaj delicat pentru a nu deteriora bariera naturală de protecție, dar este și un aparat ale cărui pulsații pătrund adânc în straturile pielii pentru a aduce impuritățile la suprafață, eliminându-le în proporție de până la 99,5%. Când pielea este curățată temeinic, pielea este pregătită pentru absorbția profundă a produselor de îngrijire a pielii. Spatele aparatului poate fi folosit pentru un masaj tonifiant ale cărui pulsații pătrund adânc în piele pentru un efect de fermitate de lungă durată.

În plus, dacă îți dorești ceva extraordinar care să paveze drumul către o față întinerită și un aspect tonifiat, tot ce ai nevoie este FOREO LUNA 3 plus. Plusul înseamnă o serie întreagă de beneficii suplimentare. Acesta ridică, tonifiază și aduce fermitate pielii fără intervenții chirurgicale, asemenea unui profesionist, oferindu-ți în același timp o rutină de curățare profundă a feței. Prin tehnologia de termoterapie, curățarea feței tale este dusă la un nou nivel, oferindu-i o curățare profundă și profesională, ce stimulează pielea astfel încât să dobândească strălucirea tinerească pe care o meriți. Ceea ce este deosebit este că „programul său de curățare” are 8 puncte de contact termic care se încălzesc până la temperatura perfectă de curățare pentru a îndepărta impuritățile din pori.

Aceste dispozitive LUNA sunt o investiție pe termen lung, care îți oferă o curățare demnă de tratamentele luxuriante de spa, dar care poate fi folosit cu ușurință în confortul casei tale.  În plus, îmbunătățește microcirculația sângelui pentru o strălucire sănătoasă care vine din interior.

Descoperă dispozitivele FOREO pe notino.ro