CityVisionMagazine

Apa micelară preferată de femeile din toată lumea

De douăzeci și cinci de ani, Sensibio H2O a fost alături de femeile din toată lumea și le-a însoțit în tumultul vieții. Au fost douăzeci și cinci de ani de atenție și admirație pentru toate tipurile de ten. Douăzeci și cinci de ani de respect pentru piele.

Sensibio H2O este o apă micelară specifică care demachiază și curăță cu delicatețe pielea sensibilă. Formulat pe bază de micele cu proprietăți de curățare excelente și de îndepărtare a machiajului, Sensibio H2O curăță profund fața atât dimineața, cât și seara, împiedicând astfel factorii poluanți să exacerbeze sensibilitatea și să pătrundă în piele.

Tehnologia micelară dezvoltată de Laboratoarele Bioderma este inspirată din lipidele celulare găsite în piele. În perfectă armonie cu pielea, acestea păstrează pelicula protectoare naturală. Formulată cu un pH fiziologic de aproximativ 5,5, Sensibio H2O respectă echilibrul biologic al pielii, esențial pentru menținerea ei sănătoasă.

În plus, calmează și previne riscurile inflamatorii.

Sensibio H2O conține apă purificată, având calitatea preparatelor injectabile. De asemenea, prezintă un complex de trei zaharuri calmante biomimetice care împiedică procesul inflamator.

Selecția atentă a ingredientelor asigură o toleranță perfectă și garantează că orice urme rămase de produs pe piele nu prezintă riscul de deteriorare.

Știați că astăzi se vinde o soluție micelară Sensibio H2O la o secundă, în toată lumea?

Aflați mai multe: https://www.bioderma.com.ro/produsele/sensibio/h2o