CityVisionMagazine

Acționează împotriva căderii părului

Știai că în mod normal, pierdem între 50 și 100 de fire de păr pe zi? Dacă acest număr este mai mare, vorbim deja despre „alopecie” sau mai pe înțelesul tuturor: despre „căderea părului”. Nicio femeie nu este asigurată împotriva căderii părului, dar unele sunt mult mai expuse riscului. Se estimează că mai mult de 50% dintre femei suferă de alopecie la un moment dat în viața lor, deoarece firul de păr se subțiază și cade. Cauzele căderii părului pot varia de la cele ereditare, medicale, până la cele mecanice, ca urmare a coafatului excesiv (folosirea unor produse neadecvate ori vopsit prea des). Pierderea părului la femei are un impact puternic asupra calității vieții și acest lucru se datorează în întregime normelor sociale.

Pot exista numeroase cauze ale căderii părului la femei, care nu sunt întotdeauna intuitive. Însă pentru acestea există câteva metode ușor de aplicat. În această categorie intră produsele destinate căderii părului: șampoanele, măștile și tratamentele capilare.

Gama anti-cădere de la Yves Rocher vine în ajutorul femeilor, acționând împotriva căderii părului, precum și stimulând creșterea acestuia. Cu 99% ingrediente de origine naturală, cura intensivă asociază puterea oferită de plante cu expertiza specialiștilor companiei pentru o eficacitate anti-cădere dovedită. Extractul de agave bio dublează microcirculația scalpului, hrănindu-l, în timp ce lupinul alb încetinește mecanismul de cădere a părului și stimulează creșterea acestuia.

Această gamă conține șampon, balsam, tratament fortifiant împotriva căderii părului și o cură intensivă pentru a proteja podoaba capilară. Fiolele sunt practice și gradate și oferă doza potrivită pentru fiecare utilizare.

Mai mult, produsele sunt create din respect pentru natură și conțin o formulă fără silicon. Fiolele sunt reciclabile, realizate 100% din plastic reciclat, iar ambalajul e realizat din carton obținut din păduri gestionate în mod durabil.

Ai aflat?

În perioada 12 aprilie – 8 mai, beneficiezi de -40% la al doilea produs pentru îngrijirea părului achiziționat de pe site-ul https://www.yves-rocher.ro/.