CityVisionMagazine

Accesorii cu personalitate

Martie este luna feminității și a eleganței. Natura renaște odată cu primele raze ale soarelui blând de primăvară. Este luna femeii, a tuturor femeilor de pretutindeni. Femeia este prin definiție o ființă sensibilă și totodată puternică, ce apreciază autenticitatea, naturalețea și lucrurile cu adevărat valoroase. Pune preț pe iubire, vede dincolo de aparențe, simte când este privită cu admirație, iar cuvintele potrivite îi sunt ca un balsam pentru suflet.

Femeile apreciază accesoriile cu personalitate, cele care le pun în valoare feminitatea și care au puterea de a scoate din anonimat orice ținută. Nu degeaba se spune că sunt precum o bijuterie care strălucește în lumina potrivită.

Am observat că în ultima perioadă mi-am îndreptat atenția mai mult către bijuteriile și accesoriile autentice, create cu pasiune și har, de mâini pricepute din lut polimeric, piele sau bucăți de materiale. Sunt versatile, durabile și nu îngreunează ori de câte ori le port. Pot să spun că am deja o colecție de cercei realizați din lut polimeric si funde care îmi adaugă un plus de originalitate oricărei ținute. Odată la câteva luni mai adaug piese care mi se par potrivite personalității mele.

Așa am ajuns să o cunosc pe Alexandra Savu, care creează cercei cu personalitate pentru femei îndrăznețe și puternice. Almost Studio 8 s-a născut din pasiunea pentru frumos, pentru eleganța și feminitatea femeii moderne.

De ce să alegem bijuteriile lucrate manual din lut polimeric? Sunt sustenabile, durabile și foarte populare! Fiecare dintre aceste bijuterii aduce o doză de autenticitate, este un produs realizat manual, folosind o tehnologie specială. Este unic și neimitabil. Produsele sunt foarte ușoare, datorită structurii lutului. Bijuteriile din lut polimeric rețin un strop din sufletul celui care le-a făcut, așa cum se întâmplă și in cazul Alexandrei, iar imaginația ei nu are limite.

Vă invit să faceți o incursiune în universul Alexandrei. Nu veți regreta:

Pe Dana Călugăr o cunosc de ani de zile. Pe atunci fiecare lucra în alte părți, însă amândouă ne-am ascultat inima și latura creativă, pornind pe alt drum. Dana a avut curajul să-și urmeze visul și a creat Ribonada, un mic atelier de bijuterii handmade, un concept bazat pe filosofia „nimic nu se pierde, totul se transformă.” Produsele Ribonada sunt realizate din piele naturală, piele ecologică, sfoară, lemn, panglici, bijuterii vechi și noi, creând astfel accesorii mix & match de poveste: coliere, broșe, broșe papion sau broșe Mărțișor.

Vă invit să faceți o incursiune în universul Danei și să vă bucurați ochiul cu accesoriile de poveste pe care le creează: