CityVisionMagazine

3 moduri de a purta părul prins la o petrecere

Nouă, femeilor, ne plac coafurile rapide, dar pentru o petrecere optăm întotdeauna pentru ceva mai sofisticat. Dacă și tu faci parte din această categorie, iată câteva sfaturi de la stiliștii Wella Professionals care să te ajute să obții rezultate rapide și mulțumitoare.

Înainte de a-ți pregăti părul pentru coafura dorită, trebuie să urmezi câțiva pași astfel încât look-ul tău final să fie impecabil. ”Părul are nevoie de pregătire în vederea procesului de coafură și styling. Un păr ușor modelabil se obține prin aplicarea unei spume care să dea textură, dar și flexibilitate firului de păr”, spune Lucian Busuioc, International Artist Wella Professionals. ”Sfatul meu este să aplici EIMI Body Crafter la rădăcină pentru mai mult volum, iar pe lungimi allege EIMI Natural Volume Mousse. Masează bine produsul atât pe lungime, cât și la rădăcină și piaptănă cu grijă pe lungime, pentru ca da timp produsului să acționeze”, adaugă stilistul.

Cele trei variante de coafuri ideale pentru petrecere pe care stilistul Wella Professionals le recomandă sunt ușor de gestionat și la îndemâna fiecăreia dintre noi. Iată-le.

Coadă strânsă

Una dintre vedetele care au adoptat acest tip de styling este chiar Kim Kardashian. Ea se cafișează întotdeauna cu un look glam, fără efort și cu un finish strălucitor. Cum reușești să îi împrumuți stilul? E simplu. În primul rând, dacă vrei să recreezi coafura lui Kim, poți folosi EIMI Shape Shift, pentru ca ulterior cu ajutorul palmelor să modelezi părul și să poți obține forma dorită. Mai apoi, vei prinde părul într-o coadă și vei folosi un fixative flexibil pentru fixare.

Împletituri briliante

Adaugă un plus de personalitate coafurii tale cu ajutorul împletiturilor. Cum? Uite: există două moduri în care te asiguri de asta: împlește o suviță subțire de-a lungul liniei părului. Fă asta chiar înainte de a-l prinde într-o coadă sau împletind coada în sine. Totodată, dacă vrei ca părul să rămână ordonat și să aibă mai multă textură cu care să poți jongla, atunci folosește EIMI Ocean Spritz.

Coada perfectă

Ei bine, coada perfecta chiar există. Și, noi toate, am putut să vedem acest detaliu la Beyonce. Ea mizează pe un look reinventat, cu o coadă care poate fi purtată în nenumărate moduri, Dacă vrei și mai multă creativitate, atunci poți jongla cu texturile, cu structura părului sau cu accesoriile în cazul în care îți dorești un look festiv.