CityVisionMagazine

A venit vara! Noutăți de la Reserved pentru vara 2024

Zilele calde pe care le așteptam de atâta timp sunt în sfârșit aici. Odată cu ele, au venit și planurile de vacanță și întrebarea „ce punem în bagajul de călătorie?” Sezonul acesta sugerăm: fără dileme! În noua colecție Reserved găsim idei de-a gata despre cum să ne pregătim pentru orice destinație de vară. Ne vom simți și vom arăta senzațional.

În sesiunea foto cu motto-ul Summer, Now poate fi admirat peisajul urban-beach din Rio de Janeiro. Ținutele sunt potrivite atât pentru oraș, cât și pentru plajă. Cheia creației lor a fost un duo fără greș – casual și confortabil. Această combinație a fost luată în considerație și prin alegerea materialelor – predomină viscoza și bumbacul. Sunt prezente și articole din denim sau tricotaje croșetate.

Noutățile Reserved oferă o varietate de croieli, de la oversized la cambrate pe corp. Topuri bandeau pot fi purtate cu o fustă amplă sau cu mereu popularii pantaloni capri. Vorbind despre pantaloni, ținutele de vară Reserved cuprind și jeanși largi, pantaloni palazzo, jorts și bermude.

Pentru cine preferă soluțiile confortabile, dar versatile, seturile sunt soluția ideală pentru vară. În noua colecție Reserved, avem seturi relaxate: în dungi cu pantaloni scurți sau lungi, într-un model floral gigantic abstract. Pentru cele care preferă ceva mai îndrăzneț, care pune în valoare formele, avem topuri cu paiete și elemente croșetate semi transparente.

Nu putem uita costumele de baie, un element cheie al garderobei de vacanță. Doar că în acest sezon nu le purtăm doar pe plajă, ci și parte din soluții de styling. Gama Reserved e abundentă, atât ca modele, cât și culori. Există variante pentru adeptele minimalismului monocrom, dar și maximalism, pentru persoanele care iubesc imprimeurile și detaliile. Colecția Reserved cuprinde și animal print, care e super-trendy sau accesorii metalice care ies în evidență.

Noutățile din colecția Reserved de vară sunt complementate de accesoriile esențiale ale sezonului. Acestea includ pălării realizate 100% din hârtie, șlapi și sandale, dar și bijuterii spectaculoase – accesoriile care completează perfect ținutele de plajă.

Colecția Reserved de vară 2024 este disponibilă în magazine, online și în aplicație.