CityVisionMagazine

Flats: cele mai frumoase modele ale sezonului de achiziționat la reduceri

Practice, comode și stilate: sandalele flat sunt alegerea perfectă atât pentru vacanță cât și pentru oraș, în zilele caniculare de vară. Reducerile care se întâmplă acum pe  epantofi.ro sunt cireașa de pe tort pentru o sesiune de shopping reușită. Noi am făcut deja o selecție cu cele mai frumoase modele ale sezonului. Enjoy!

Birkenstock – atât de populare încât ar trebui să devină un substantiv. Alege culorile pastelate din noile colecții și bucură-te de  confortul care îți  permite să îi porți de dimineața până seara.

Slides – viața pe marginea piscinei este întotdeauna mai frumoasă, nu-i așa? Ipanema, Crocs și Tommy Hilfiger conduc clasamentul modelelor cool. O pereche de șlapi nu este doar un must-have pentru timpul liber cât și o investiție durabilă deoarece nu se demodează niciodată.

Sandale prețioase. Pentru petrecerile de vară  optează pentru sandale plate aurii sau variante cu pietre colorate. Aceste modele aduc acea notă de glamour de care ai nevoie la o rochie vaporoasă din in sau împreună cu caftan moale.

Baldowski, Les Tropeziennes și R.Polański  propun o mulțime de modele seducătoare pentru ocazii speciale.

Thong sandals – probabil cel mai “instagramabil” model din aceasta vară, sandalele cu baretă între degete se întorc din moda anilor ’90 pentru a stiliza ținutele noastre de plajă, dar și de oraș. Le găsești reduse în colecțiile  MICHAEL Michael KorsJenny Fairy Guess .

Găsește pe epantofi.ro sandalele perfecte pentru stilul  tău, suntem siguri că nu te vei mai despărți de ele până la toamnă!