CityVisionMagazine

Noua colecție în stilul Nine West New York disponibilă la CCC

Bucură-te de sezonul cald în stilul New York! Descoperă colecția Spring Avenue de la Nine West New York! Exclusiv la CCC!

 

Nimeni nu poate trece pe lângă noua colecție Spring Avenue de la Nine West New York fără să o admire! Modelele accesoriilor răspund nevoilor femeilor moderne, care apreciază clasa, designul modern și se așteaptă ca stilul să fie punctul lor forte și să le sublinieze încrederea în sine. Produsele noi de la Nine West New York sunt acum disponibile în CCC!

 

Oferind un aspect unic în stilul New York, noua colecție Nine West New York este caracterizată de eleganța și modernitatea inerente modei urbane. Balerinii bej vor fi complementul perfect pentru look-urile casual. În acest sezon, Nine West New York oferă și modele deschise în negru și argintiu. Designul lor universal le face potrivite pentru multe ținute, iar forma lor confortabilă asigură că pot fi purtate toată ziua, indiferent de ocazie.

 

De asemenea, un punct forte al noii colecții de la CCC sunt sandalele, care se remarcă prin stil și reflectă energia New York-ului. Atât tocurile delicate, elegante, cât și platformele robuste sunt alegerea perfectă pentru ieșirile de seară. Acestea vor fi cu siguranță hit pentru iubitorii de stil glamour, care apreciază strălucirea și nonșalanța. Acești pantofi vor fi un succes în orice garderobă!

 

Pe de altă parte, papucii eleganți sunt perfecți pentru zilele mai calde. Acest tip de pantof s-a îndepărtat de mult de hainele de plajă și se strecoară acum în ținute la modă pe străzile orașului. Modelele Nine West New York vor completa, fără îndoială, orice ținută în tendințe de vară.

 

Ochelarii de soare Nine West New York nu numai că protejează ochii, ci sunt și un accesoriu care conferă o notă misterioasă și elegantă, caracteristică femeilor din New York. Minimaliștii vor adora ramele clasice negre cu lentile închise la culoare, în timp ce fanii designului original vor prefera forma de pisică a ramelor.

 

Pantofii și accesoriile din noua colecție Spring Avenue de la Nine West New York sunt disponibile în magazinele, aplicațiile CCC și pe ccc.eu