CityVisionMagazine

Zâmbetul strălucitor, accesoriul ideal pentru evenimentele verii

Dacă vara este sezonul petrecerilor, nunților și evenimentelor speciale, este și perioada din an când oamenii zâmbesc cel mai mult. Iar cum zâmbetul este un element central al aspectului nostru fizic și influențează modul în care suntem percepuți de ceilalți.  Studiile arată că un zâmbet alb și sănătos este asociat cu încrederea în sine, atractivitatea și succesul profesional. Conform unui sondaj realizat de American Academy of Cosmetic Dentistry, 99.7% dintre adulți cred că un zâmbet frumos este un atu social important.

Revenind pe plan local, potrivit unui sondaj derulat recent de Diviodent, furnizor de consumabile pentru cabinete stomatologice și persoane fizice și distribuitor al brandului de sisteme de albire Opalescence, lider mondial în albirea profesională  aproape în unanimitate (99%), participantele la sondaj consideră că zâmbetul influențează starea de spirit.

Totodată, întrebate „care este primul lucru pe care îl observați atunci când vă întâlniți cu cineva”, 81% dintre respondente au răspuns „expresia facială, dacă zâmbește sau nu”, în timp ce 12% observă îmbrăcămintea și accesoriile.

Dacă 8% dintre respondente nu doresc să aducă îmbunătățiri zâmbetului lor, mai multe de jumătate dintre participantele la sondaj (56%) nu sunt mulțumite de nuanța dinților, în timp ce 22% ar dori să îmbunătățească forma sau alinierea dinților, iar 40% starea generală a sănătății orale.

Află cum să obții și să menții un zâmbet impecabil pentru toate ocaziile importante din sezonul cald.

Albirea dentară este una dintre cele mai eficiente metode de a îmbunătăți instantaneu aspectul zâmbetului tău, oferindu-ți încrederea necesară pentru a străluci în orice situație. Procedura durează puțin iar rezultatele sunt vizibile imediat.

Un zâmbet alb și strălucitor este adesea văzut ca un simbol al sănătății, tinereții și încrederii. Dinții albi nu doar că arată bine, dar și influențează pozitiv modul în care ești perceput de ceilalți. Fie că participi la o nuntă, o petrecere sau o întâlnire importantă, un zâmbet strălucitor te va ajuta să te simți mai încrezător și mai atrăgător.

Potrivit unui alt sondaj derulat de Diviodent anul trecut, 6 femei din 10 nu sunt mulțumite de  nuanța actuală a dinților. Dacă 35% dintre participantele la sondaj sunt decise să-și albească dinții, 28% încă studiază dacă să apeleze la această procedură, în timp ce un sfert dintre respondente și-au albit dinții cel puțin o dată.

Întrebate care sunt așteptările în urma unei proceduri de albire dentară, aproape jumătate (48%) dintre respondente au răspuns  „dantura să capete un aspect proaspăt și natural”, în timp ce mai mult de un sfert (26%) se așteaptă „să fie un proces rapid și ușor, cu rezultat vizibil imediat”, iar 20%  dintre respondente „să fie o tehnică non-invazivă”

Așadar, albirea dentară este o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți instantaneu aspectul și de a te asigura că zâmbetul tău este mereu gata pentru sezonul de vară și toate evenimentele speciale pe care acesta le aduce.