CityVisionMagazine

I Love Failure debutează în școli cu o primă ediție dedicată tinerei generații

I Love Failure este un concept inspirațional care a cucerit scenele celor mai prestigioase locații prin poveștile unor speakeri renumiți ce au transformat eșecul în lecții de succes. Această poveste ajunge pentru prima dată în școli cu o ediție specială dedicată elevilor care sunt la început de drum și urmează să facă față provocărilor.

Evenimentul a avut loc pe 24 mai la Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj, cunoscut pentru abordările sale adaptate la noua generație și angajamentul în formarea elevilor. Această inițiativă a luat naștere din dorința de a inspira tinerii să privească eșecul ca pe un impuls care să-i încurajeze să depășească obstacolele și să-și îndeplinească propriile visuri.

De ce I Love Failure School? Pentru că școala este locul potrivit unde putem să acceptăm și să îmbrățișăm greșelile, ca pe urmă să le transformăm în lecții valoroase. Aici elevii au libertatea de a experimenta și de a se confrunta cu diferite probleme, astfel încât să înțeleagă că orice căzătură reprezintă de fapt un nou început către ceva mai bun.

Întreaga discuție, moderată de Cătălin Meșter, founder I Love Failure, a fost marcată de numeroase experiențe ale invițatilor, care au adus în fața tinerilor povești autentice despre situațiile în care viața a luat o întorsătură neașteptată și despre modul în care au reușit să le depășească. Speakerii evenimentului Bogdan Putinică, Country Manager la Microsoft România și Moldova, Ioan Aurelian Sima, directorul Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu” Lugoj, Alexandru Ponoran, absolvent al colegiului și Andra Drulă, elevă în clasa a 12-a, au adus cu sine o parte din vulnerabilitatea lor cu scopul de a-i inspirații și pe ceilalți.

„Cea mai valoroasă lecție pe care am învățat-o este că nu putem deveni ceea ce ne dorim rămânând ceea ce suntem. Trebuie să depui efort să te ridici și să trăiești, fericirea is a full time job”, a afirmat Andra Drulă, elevă în clasa a XII-a și speaker la această ediție.

Trebuie să acumuleze cât mai multe informații din toate domeniile, să își formeze o cultură generală care îi va ajuta enorm în viață, indiferent ce profesie vor practica. Îi așteaptă o piață a muncii foarte competitivă, variată, iar prin muncă și ambiție se vor putea diferenția și ajunge oameni de succes. Am întâlnit oameni cu meserii simple, care nu necesită diplome, și care au ajuns extraordinar de fericiți și de realizați. Merită să muncești din greu!”, a spus Alexandru Ponoran, fost elev al Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj.

Află mai multe detalii despre I Love Failure și viitoarele evenimente pe www.ilovefailure.world/.