CityVisionMagazine

Primăvara AMVAC, eveniment de tradiție în medicina veterinară românească

În fiecare an, la venirea primăverii, membrii Asociației Medicilor Veterinari din România (AMVAC) sunt invitați să celebreze această perioadă minunată împreună. Printr-o tradiție consacrată, comunitatea veterinară se reunește pentru a marca trecerea la noi începuturi și pentru a sărbători promisiunile ce vin odată cu venirea acestui anotimp plin de viață.

Cu bucurie, AMVAC anunță un eveniment special ce reflectă progresul și evoluția continuă a domeniului medical veterinar. Este vorba despre o serie de prelegeri susținute de personalități remarcabile din management, marketing și medicina veterinară.

Evenimentul este gratuit pentru toți membrii AMVAC cu cotizația la zi și va avea loc în Constanța.

Lista de lectori de top este deschisă de ALEXANDRU AGARICI, LUCREȚIA NICOLĂESCU ce vor prezenta ”Excelența în practica medicala veterinara prin comunicare asertivă”, FADY CHREIH, CEO Regina Maria va discuta despre ”Cum construim un business sănătos”. CRISTIAN MARINESCU continuă după pauza de prânz și va prezenta ”Cum să crești profitabilitatea firmei?”.

Evenimentul se va încheia cu profesioniști din domeniul medical veterinar: CRISTI MĂTURĂ ”Medicul veterinar intre empatie și reglementari legislative!”, ALICE RĂDULESCU ”Managementul divergentelor intre colegi. De la viață de zi cu zi, la deontologie.” și ALEXANDRU VIȚĂLARU ”Managementul situațiilor de criza: cyberbullying și public shaming.”

La finalul zilei, colegii se vor relaxa la un party binemeritat! Se va petrece până după miezul nopții, la malul mării, într-una dintre cele mai scurte nopți din an! Alături de colegi, DJ Elsake va asigura atmosfera!

Echipa AMVAC vă așteaptă cu drag să petreceți împreună momente de învățare, împărtășire și distracție!