CityVisionMagazine

Colecția Denim Reserved – fresh și trendy

Colecția primăvară/vară Denim e o gură de aer proaspăt propusă de Reserved. În fiecare an, piesele denim sunt în ton cu cele mai hot trenduri. Nu e surprinzător, deoarece denimul e un material extrem de maleabil și ofertant, pe care designerii îl exploatează în cele mai variate moduri pentru diverse articole de îmbrăcăminte, mai ales jeanși, desigur.

Ei experimentează, dar se inspiră și din ce este deja în trend și și-a dovedit deja valoarea. Acesta e cazul și pentru cea mai recentă colecție denim de la Reserved, care e fresh și ofertantă din punct de vedere al croielilor și nuanțelor.

Sezonul primăvară/ vară reprezintă o etapă complet inedită pentru articolele pentru femei. Sunt schimbări pe mai multe nivele. Designerii de la departamentul femei au introdus îmbunătățiri în culori, croieli, dar și calitatea produselor.

Gama de pantaloni a fost extinsă să includă modele baggy și cargo, sau cele foarte evazate în super trend, care vin și în variante prespălate colorat cu efect gălbui sau rozaliu.

Acest sezon vine și cu o gamă largă de jachete din denim, de la ramon la jachete cămașă sau catane oversize. Se pune accentul și pe fuste, în special cele maxi, disponibile și în patchwork, printre altele.

În ceea ce privește finisajele, vorbim de croieli asimetrice sau finisaje franjurate care atrag atenția. Deci avem elemente clasice sau nonșalante și prilejul să ne jucăm cu ținutele din denim.

Colecția masculină are o abordare similară. După colecția mai relaxată de anul trecut, cea pentru primăvară/ vară 2024 oferă o varietate largă de croieli și culori. Pe lângă modelele de bază, ca jeanșii slim, carrot și drepți în nuanțe atemporale, apar modele mai largi ca loose, baggy și carpenter. Sunt și modele prespălate, care reprezintă un trend mereu rinterpretat.

Colecția masculină are inovații și pentru partea de sus a ținutei. O catană cu buzunare cargo, o jachetă bomber cu glugă, jachete-cămașă colorate sau cămăși albastre sunt doar o parte dintre propunerile designerilor Reserved pentru acest sezon.

Colecția Reserved Denim pentru copii a fost gândită să complementeze portofoliul de bază al articolelor pentru copii. Designerii s-au orientat către modele simple, care pot fi combinate ușor cu alte articole vestimentare. Elementul comun al colecției e stilul utilitar și o nuanță deschisă de denim.

Pantalonii au elastan, ceea ce îi face mai ușor de îmbrăcat și purtat. Multe modele de pantaloni, atât pentru băieței, cât și pentru fetițe sunt largi, confortabili și în trend. În partea de sus, domină catana și jiletcile destul de clasice, oferind posibilitatea unor ținute versatile, monocrome de zi cu zi.

O parte din colecție e deja disponibilă magazinele Reserved din țară și pe www.reserved.com, dar vă recomandăm să verificați periodic oferta, deoarece colecția va apărea progresiv pe parcursul sezonului.