CityVisionMagazine

Rutina ta de noapte devine un ritual holistic de îngrijire

Somnul este o latură esențială a vieții și sănătății noastre. De fapt, în timp ce dormim, porii se deschid să evacueze toxinele și stresul, celulele nervoase se refac, iar celulele pielii se înnoiesc de 3 ori mai rapid.

Din păcate, stresul vieții moderne poate afecta cantitatea și calitatea somnului de care are nevoie organismul pentru a-și reveni, iar obiceiurile nesănătoase pot avea un impact negativ asupra pielii, care are un rol foarte important, fiind prima linie de apărare a organismului împotriva agresiunilor mediului.

De aceea, ARTISTRY, brand-ul premium de skincare și make-up distribuit exclusiv de Amway, prezintă Masca de noapte Artistry Skin Nutrition, un produs nou care face rutina de noapte mai eficientă cu un adaos de hidratare: pielea va arăta mai netedă și sănătoasă dimineața.

Într-o lume în care îngrijirea pielii devine tot mai mult un ritual zilnic holistic pentru starea de bine, Masca de noapte Artistry Skin Nutrition este aliatul ideal să vă relaxați înainte de culcare și să oferiți pielii un plus de hidratare – de până la opt ore – cu o textură mătăsoasă și un parfum plăcut, care combină uleiuri esențiale de lavandă și bergamotă cultivate la ferme partenere certificate NutriCert. Adăugați această mască leave-on rutinei de îngrijire Artistry Skin Nutrition după utilizarea oricărui fluid hidratant Artistry Skin Nutrition și răsfățați-vă!

Masca de noapte Artistry Skin Nutrition este un produs inovator, complet vegan, care conține ingrediente din surse sigure care funcționează ca suplimente pentru piele. Așa cum corpul nostru are nevoi nutriționale specifice pentru a ne simți bine, la fel se întâmplă cu pielea, pentru a deveni radioasă, revitalizată și cu un aspect sănătos.

Cu extract fermentat de CICA, care calmează de două ori mai mult și hidratează de șapte ori mai mult, această formulă conține un complex botanic din șapte extracte de plante, cât și niacinamidă și floare de Tan Hua pentru a spori bariera de hidratare a pielii pe parcursul nopții.

Mai mult, oamenii de știință de la Artistry au descoperit că pielea arată mai sănătos, dacă sunt îndeplinite 5 cerințe cheie: purificare, echilibru, restaurare, hidratare și protecție. Aceste 5 cerințe ale pielii sunt universale – se aplică în mod egal oricărui tip de piele, oricărei etnii și oricărei vârste.

Masca de noapte Artistry Skin Nutrition răspunde cerinței esențiale de ‘hidratare’ din necesarul nutritiv al pielii.

Iată cum acționează:

Deci… Ce mai așteptați? Tenul de vis e doar la un somn depărtare cu Masca de noapte Artistry Skin Nutrition.