CityVisionMagazine

Explozia culorilor de primăvară – Colecția Colour Crush de la bonprix

Primăvara este perioada în care totul se trezește la viață. Reflectarea acestor schimbări poate fi observată și în modă. Culorile stinse fac loc nuanțelor intense, suculente și variantelor lor pastelate, iar marca bonprix înțelege perfect acest lucru! În cea mai recentă colecție Colour Crush, vei găsi haine în culori optimiste, pentru a aduce o notă de prospețime și lejeritate ținutelor tale.

VIOLET ÎN EDIȚIA DE VARĂ

Nu doar toamna purtăm culoarea violet, primăvara și vara alegem s-o purtăm în nuanțe pastelate. Este o culoare care amintește de zilele calde, fără griji – de vacanțele din Provence sau de gustul afinelor proaspete. Arată foarte bine asortată cu alb sau bej pentru a crea ținute armonioase. Dacă ești mai îndrăzneață, poți opta pentru un total look. Un costum mov deschis este un must-have absolut pentru sezonul următor! Totuși, când simți că e prea mult pentru tine, schimbă pantalonii mov cu cei bej. Violetul pastelat este o modalitate excelentă de a adăuga un plus de culoare look-urilor de vară și primăvară.

TOATE NUANȚELE DE PORTOCALIU

În fiecare an, Institutul Pantone selectează culoarea anului. În 2024, a optat pentru o nuanță caldă, portocalie de piersic – Peach Fuzz. A apărut pe podiumuri într-un număr mare de variante – de la total look-uri până la mici accente care completează stilul. Peach Fuzz va funcționa cu siguranță pentru ținutele de vară și de primăvară – arată grozav asociat cu albul clasic. Dar și alte nuanțe de portocaliu merită testate în acest sezon. În noua colecție bonprix, pe lângă varianta subtilă, există și cea intensă.

Alege haine și accesorii în această culoare pentru a pune în evidență chiar și cea mai simplă stilizare! Cu alte cuvinte, selecția vastă disponibilă în colecția Colour Crush garantează că vei găsi nuanța perfectă de portocaliu pentru tine.

FLORI ROMANTICE

Îmbrăcămintea florală este o modalitate sigură de a aduce farmec look-urilor de primăvară și de vară. O rochie aerisită în acest model este alegerea perfectă pentru o întâlnire romantică. Pune peste ea un trenci clasic sau, în zilele mai calde, un blazer în culori pastelate. Completează look-ul cu o poșetă cu curea și balerini sau sandale cu toc. Acest lucru va crea o ținută feminină, proaspătă, perfectă pentru zilele însorite!

MIX & MATCH

Pe lângă culorile vesele ale primăverii, bonprix a inclus în noua sa colecție și piese clasice. Vei găsi culori discrete, cum ar fi alb, bej sau negru. Marca oferă croieli atemporale, cum ar fi sacouri oversize, veste, pantaloni cu croi drept și topuri basic. Cu acestea, vei construi o bază versatilă pentru ținutele tale pentru sezonul următor. Poți juxtapune cu ușurință hainele tale atât cu pasteluri, cât și cu piese în culori intense. Acest lucru îți va permite să creezi o varietate de ținute care să se potrivească ocaziei și dispoziției tale, indiferent de stilul preferat.

Vizitează magazinul online www.bonprix.ro și descoperă cele mai fierbinți tendințe ale sezonului !