CityVisionMagazine

Ținutele Levi’s Workwear se potrivesc oricui, oricând

Noua colecție Levi’s Workwear e clădită, nu croită. Item-urile îmbină trendurile actuale cu ținutele de lucru clasice, într-o nouă generație de articole emblematice.

Vorbim despre geci masculine supradimensionate, jeanși și altele. Acest stil utilitar e pentru fiecare, zi de zi, cea mai opusă ținută unui costum cu cravată. Relaxat, de inspirație vintage și garantat să arate bine timp îndelungat.

Când vine vorba de jeanși, poți opta pentru diferite variante ca Stay Loose Carpenter sau  Safe in Charm. Denimul este unul ușor, oferindu-ți confort de mișcare. Datorită aspectului vintage, îi poți asorta cu orice item ai în garderobă. Levi’s propune și salopete RT Overall  /Workwear BIB Overall sau șortul Cut Off Carpenter.

La geci, ne-am oprit la Sunrise Trucker, care este exemplul perfect, fiind un model cu o varietate de opțiuni, atât din punct de vedere al culorilor, cât și al materialelor.

Colecția îți asigură o ținută completă, cu un sortiment bogat și variat de cămăși, tricouri și accesorii, toate de inspirație „muncitorească”.

Alege-ți ce te reprezintă din colecția Workwear de pe levi.com sau din magazinele din țară.