CityVisionMagazine

Colecția Body by Victoria – tehnologie nouă, confort infinit

Poți fi mai sexy decât oricând, fără să faci compromisuri de confort. Materiale moi, delicate, satin, dantelă, cu imprimeuri romantice sau monocrome într-o varietate de culori potrivite oricărei ținute.

Sutienele sunt concepute cu cea mai recentă tehnologie, cu un design inovator al cupelor, care să îți pună bustul în valoare, cu un efect de push-up discret.

Datorită formei ingenioase – în variante de semi-cupă sau minimiser, aceste modele noi nu au nevoie de căptușeală, sau au o variantă de căptușeală foarte subțire, așa că sunt mai ușoare și respirabile.

Ai și o variantă deosebit de atrăgătoare, mai ales în sezonul cald sau pentru ținute de seară, sutien fără bretele.

Sutienele se potrivesc oricărei siluete, deoarece sunt disponibile în mărimi de la A la G, cu circumferință de la 30 la 44, să îți găsești măsura cu care te simți confortabilă.

Pentru că lenjeria arată și mai bine ca set, ai și slipuri în culorile colecției, în variantă cu talie foarte înaltă, care să îți avantajeze silueta și să minimizeze burtica.

Mai mult, colecția cuprinde și un furou de satin atât de delicat, încât nu îi poți rezista și un corset de inspirație victoriană, dar din aceleași materiale ușoare și tehnologie modernă, încât să te bucuri de confortul lenjeriei actuale.

Fie că alegi varianta satinată sau cea cu dantelă delicată, vei fi în trend cu acest tip de lenjerie minimalistă. Lenjeria Victoria’s Secret a fost întotdeauna preferata femeilor, pentru versatilitatea sa și varietatea de modele. Acum, ai în prim plan confortul, fără să renunți la aspectul senzual cu care brandul te-a obișnuit dintotdeauna.

Pregătește-te pentru sezonul cald cu bluze și rochii vaporoase cu noua colecție de la Victoria’s Secret, Body by Victoria disponibilă acum în magazine și pe victoriassecret.ro.