CityVisionMagazine

S-au anunțat 8 artiști din line up-ul celei de-a treia ediții We Love Music Festival!

Aflat anul acesta la cea de-a treia ediție, We Love Music Festival începe să scrie istorie pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea. Ediția We Love Music Festival cu numărul 3 se va desfășura în perioada 15-18 august 2024 iar organizatorii au anunțat aseară, în cadrul unei superi petreceri We Love Music la care au fost invitați mai mulți artiști cunoscuți, 8 nume din line up care vor urca pe scenă în această vară. Cu toții au fost încântați să descopere că celebra piesă Lambada se va auzi cât se poate de tare pe Platoul Fețeni.

„Mă bucur nespus de tare că vă pot anunța primii artiști din line up-ul festivalului We Love Music Festival, ediția a 3-a, ce se va desfășura la Râmnicu Vâlcea, în perioada 15-18 august 2024. Ace of Base, Sonique, In-Grid, Culture Beat, Kaoma, DJ Sash!, Technotronic și Mr. President!”, ne-a mărturisit organizatorul evenimentului, Marius Chină.

Sunt așteptați în jur de 70.000 de spectatori în cele 4 zile de festival

În cele 4 zile de festival We Love Music Festival, organizatorii așteaptă în jur de 70.000 de spectatori care să „guste” muzică bună și să parcurgă una dintre cele mai frumoase călătorii muzicale în timp. Biletele se pot procura online de pe iabilet.ro și sunt în perioada de pre-sale. Prețurile abonamentelor cresc odată cu anunțarea primilor artiști din line up.

Așa cum ne-au obișnuit deja organizatorii We Love Music Festival, Liana Stanciu și Nick nnd sunt ambasadorii evenimentului desfășurat pe Platoul Feteni de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 15-18 august 2024.

„Ne aflăm în perioada de pre-sale, care o să țInă până la sfârșitul lunii martie, moment în care prețul abonamentelor va crește. Pentru doamne și domnișoare am pregătit un pachet de 4 bilete la preț de 3 iar această campanie este valabilă până pe data de 15 martie. Prețul unui abonament pentru toate cele 4 zile de festival este de 330 lei plus taxe! Așteptăm un număr de 70.000 de spectatori la We Love Music Festival, ediția a 3-a!”, a mai adăugat organizatorul Marius Chină.

20.000 de participanți au fost prezenți la prima ediție We Love Music Festival, în 2022! Ronan Keating a încins atunci atmosfera pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea!

Prima ediție We Love Music Festival, desfășurată în 2022, a adus la un loc un public de 20.000 de participanți, care au reușit să își găsească ritmul preferat, la cele 2 scene din incinta acestuia. Muzica a răsunat non-stop în cele 4 zile memorabile, atmosfera din timpul a peste 30 de show-uri live fiind incendiară.

Nume precum Ricchi E Poveri, ATB, Ronan Keating, Outlandish, Blue, Jay Sean, Connect-R, DJ Project au făcut un show de zile mari, iar publicul i-a răsplătit cu ropote de aplauze și o energie debordantă.