CityVisionMagazine

Premieră: cele mai așteptate 3 tratamente de păr sunt acum disponibile la Artist Salon & Academy

Spune-ne ce îți dorești de la părul tău ca să putem să te ajutăm cu un tratament profesional. Strălucire? Avem. Netezire? Desigur. Rehidratare? Normal. Styling mult mai ușor? Vine la pachet. Artist Salon & Academy prezintă în premieră trei noi tratamente profesionale, gata să îți salveze părul până la ultima șuviță: reconstrucție, botox și nanoplastie, cu produse profesionale de la Natureza Cosméticos și Love Potion.

Experții Artist Salon & Academy au studiat cele mai dorite tratamente de păr ale momentului și le-au adus în salonul lor, special pentru cele mai wow efecte asupra părului. Vi le prezentăm în ordinea gradelor de intensitate. Primul nou tratament de la Artist Salon & Academy este reconstrucția, o procedură cu rol de hidratare intensă a părului, umplere a firului de păr și readucere la starea lui originală de vitalitate. Aceasta este special concepută pentru a rezolva problemele părului deshidratat, care se rupe, este fragil, prea mătăsos sau lipsit de luciu. Părul poate ajunge în aceste stări din varii motive, precum expunerea frecventă la soare, efecte negative în urma proceselor chimice, decolorări agresive, îngrijire necorespunzătoare. Prin efectuarea unei asemenea proceduri, părul se umple cu substanțe nutritive și astfel se creează o protecție termică împotriva factorilor externi pe o perioadă de 1-2 luni, acompaniat de o rutină de îngrijire corespunzătoare acasă. Cui se adresează? Reconstrucția este recomandată oricui, indiferent de tipul de păr, inclusiv pentru copii care au părul foarte fragil și se încurcă ușor, fiind un tratament complet sigur.

Botoxul și nanoplastia sunt două proceduri de îndreptare care rezolvă problema părului ondulat sau creț, iar în afara acestui beneficiu, la fel ca și reconstrucția, regenerează intensiv firul de păr și îi oferă o strălucire extraordinară. Acestea elimină necesitatea de a folosi placa de îndreptare a părului, fiindcă odată ce procedura a fost făcută la salon, părul arată impecabil fără mult efort zilnic. Botoxul este recomandat pentru hidratare și netezire, pentru păr pufos, frizzy, oferindu-i un luciu puternic timp de 1-3 luni. Botoxul este un tratament ideal pentru un păr puțin degradat, cu grad 1 maxim 4 de degradare. Nanoplastia însă este un proces pe termen mai lung, menține părul drept între 6-12 luni în funcție de cum e întreținut și de tipul de păr. Acesta este indicată pentru părul creț, afro sau etnic, în urma căruia rezultă un păr perfect drept după spălare. Deși cele două proceduri par similare, botoxul nu are același efect ca nanoplastia; acesta doar potolește părul, îl netezește, fiind mai bun pentru firul subțire, pentru părul expandat, iar nanoplastia este recomandată pentru păr foarte rezistent și sănătos. Ca aceste proceduri să se mențină impecabil cât mai mult timp până la repetarea tratamentului, experții vor recomanda fiecărei cliente un tratament acasă cu produse din aceeași gama de îngrijire: mască, șampon, balsam și ulei.

Toate cele 3 tratamente, cât și rutinele pentru acasă, sunt realizate doar cu produsele de top de la Natureza Cosméticos și Love Potion, celebrele branduri braziliene care au cucerit inimile pasionaților de îngrijirea părului din întreaga lume.