CityVisionMagazine

Untul de corp de la The Body Shop – arată-i iubire pielii afectate de vremea rece

Iarna, pielea expusă la temperaturi scăzute se deshidratează și chiar se crapă mult mai ușor. Ai nevoie de o hidratare corespunzătoare, profundă și de durată.

Ocrotește-ți pielea cu cel mai iubit unt de corp (se vinde unul la fiecare 3 secunde undeva în lume) care conține unt de Shea cules și pregătit manual în Ghana prin programul Community Fair Trade. Body Butter, care are 97% ingrediente naturale, hrănește și cea mai uscată și afectată piele cu un efect de până la 96 de ore de hidratare.

Iubește-te cu cel mai hrănitor și sustenabil unt de corp de la The Body Shop.

The Body Shop a lansat primul unt de corp în 1992. Azi, undeva în lume se vinde unul la fiecare 3 secunde. Între timp, formula inițială s-a îmbunătățit substanțial.

Untul de corp de la The Body Shop este înregistrat la Societatea Vegană (gold standard în certificare vegană) pentru că este fabricat cu peste 95% ingrediente vegane, are un ambalaj sustenabil și lasă pielea hidratată până la 96 de ore.

Alege untul de corp potrivit tipului tău de piele (există o variantă pentru oricine). Ia cu degetele o cantitate generoasă, întinde-o și maseaz-o pe piele. Nu te sfii, oferă zonelor excesiv de uscate precum călcâiele sau coatele un adaos de atenție. Niciodată nu a fost mai sănătos să-ți iubești și corpul și planeta.

De la turnat emulsie la luat cu degetele o cantitate generoasă.

În 1992, se năștea primul unt de corp. Pregătit în bucătăria lui Dame Anita Roddick, fondatoarea The Body Shop, untul de corp de mango a fost denumit astfel de fiica sa, care a spus „e ca un unt, dar pentru corp”. Formula acestui produs era extrem de densă, așa că a schimbat modul de aplicare al hidratantului pentru totdeauna, de la turnat o emulsie la luat cu mâna o cantitate generoasă. Restul e istorie.

The Body Shop datorează enorm faimoaselor sale unturi de corp și corpurilor frumoase pe care au fost aplicate în întreaga lume, care l-au transformat într-un brand vedetă.

Fiecare corp merită sa fie iubit și îngrijit. Iar acestea nu sunt doar unturi de corp, ci o dovadă de iubire. Așa că, de fiecare dată când îl aplici, ia-ți un moment pentru tine, să-ți apreciezi fiecare părticică a corpului, chiar și pe cele care ți se pare că nu sunt frumoase.

O formulă vegană plină de iubire pentru corp

Unturile de corp sunt înregistrate de către Societatea Vegană pentru că sunt compuse din peste 95% ingrediente vegane, inclusiv unt de Shea pregătit manual în comunități Fair Trade din Ghana.

The Body Shop utilizează prin Comunitatea de Fair Trade forța de muncă a Asociației Femeilor din Tungteiya, Ghana de Nord, oferind astfel independență financiară acestor femei. Astăzi, peste 600 de femei din 11 sate produc manual untul de Shea printr-un proces tradițional constând în 18 etape, transmis din mamă în fiică de generații.

Unturile de corp, care oferă 96 de ore de hidratare, lasă pielea catifelată și netedă, fără senzație de uleios. Formula The Body Shop se topește în piele și peste 86% dintre femei spun că se simt bine în pielea lor după ce folosesc untul de corp.

Cel mai sustenabil unt de corp de până acum

Ambalajul complet reciclabil face din untul de corp The Body Shop cel mai sustenabil unt de până acum.

Toate ambalajele au capac de aluminiu și sunt din plastic reciclat 100%, inclusiv plastic din comunitatea Fair Trade cules de pe străzile din Bengaluru, India și reciclat prin parteneriatul The Body Shop cu Plastics for Change. Pentru că este deja destul plastic în mediul înconjurător. Aproape o treime din deșeurile din India nu sunt colectate, așa că peste 1,5 milioane de eroi anonimi cunoscuți ca ‘culegători de deșeuri’ muncesc neobosit să curețe străzile de gunoi. Parteneriatul The Body Shop cu Plastic for Change prin programul comunităților Fair Trade, nu numai că se confruntă cu actuala problemă, dar oferă condiții de muncă civilizate pentru peste 2.500 de culegători din medii marginalizate.

Plasticul din ambalajele de unt de corp fiind reciclat 100%, reduce utilizarea de plastic nou cu 241 de tone pe an. Așa că, la rândul tău, reciclează cutia și capacul din iubire pentru planeta ta.

Tot ce-ți rămâne de făcut e să-ți alegi untul de corp The Body Shop  cu aroma favorită sau în varianta potrivită pielii tale din în magazinele din AFI Cotroceni, ParkLake sau de pe www.thebodyshop.ro și să îi arăți corpului tău că îl iubești.