CityVisionMagazine

Evenimentul care va Rescrie Educația pentru Generațiile Viitoare

Părinții Își Iau Rolul Înapoi: „Gala Părinților – Educație pentru Viitor” Promite o Revoluție a Cunoașterii

„Un eveniment istoric la Ateneul Român – Schimbarea începe cu educația.”

 

Imaginează-ți o lume în care copiii sunt prizonieri ai propriei lor incertitudini: peste 50% dintre ei lipsiți de abilitățile necesare pentru viitor, copleșiți de depresie și anxietate, pierduți ore în șir în fața ecranelor, erodându-și empatia, motivația și performanța academică. Copii care se luptă cu lipsa încrederii în sine, încorsetați de bullying și cyberbullying, frici, convingeri limitative și blocaje emoționale. Imaginează-ți o lume în care 94% dintre copii nu citesc nici măcar o carte pe an. Mai mult, se confruntă cu un viitor în care 85% dintre joburile de mâine nu există astăzi, fiind doar niște enigme – roluri precum jurist specializat în drepturile roboților sau creator de chatbot AI.

 

În fața acestei realități, „Gala Părinților – Educație pentru Viitor” se profilează nu doar ca un eveniment, ci ca un catalizator al schimbării. Este momentul în care redefinim educația, transformând provocările actuale în oportunități pentru viitor. Cum îi pregătim pe copiii noștri pentru un viitor împlinit, cum îi încurajăm să-și descopere adevăratul potențial interior, să privească înainte cu încredere, cu priviri luminoase și o coloană vertebrală dreaptă, cu minți limpezi și inimi deschise?

 

Pe 20 ianuarie 2024, la Ateneul Român, „Gala Părinților – Educație pentru Viitor” devine un moment crucial, un punct de întâlnire pentru părinți, educatori și experți, uniți în scopul de a scrie un nou capitol în istoria educației. Un eveniment care promite să schimbe paradigma educațională actuală, să inspire și să modeleze viitorul pentru următoarele generații.

 

Sub luminile scenei Ateneului, 900 de părinți se vor reuni pentru a descoperi și schimba viitorul educației alături de personalități, experți și specialiști de renume:

 

NOTĂ: Se vor acorda Premii de Excelență pentru Carieră și Impact în societate dar și pentru Reprezentare promovarea României la nivel mondial.

 

Nu este doar un eveniment, este un manifest pentru viitorul următoarelor generații.

 

Această inițiativă fără precedent în România propune o abordare proactivă și profundă a educației, punând bazele unei generații de copii pregătiți pentru provocările viitorului. Prin intermediul discuțiilor cu experți de top și prin intermediul poveștilor inspiraționale ale personalităților invitate, evenimentul promite să fie un punct de cotitură în educația parentală.

 

„Gala Părinților – Educație pentru Viitor” nu este doar un eveniment, este o revoluție a educației orientate spre viitor – o șansă pentru părinți de a-și echipa copiii cu instrumentele necesare pentru a se dezvolta într-o lume în continuă schimbare.

 

Beneficiile Evenimentului:

 

Ce face acest eveniment viral și esențial pentru presă și public?

 

Ca părinte, cât de pregătit ești pentru a-ți susține copilul cu adevărat?

Rezervă-ți locul. Fii schimbarea. Aprinde scânteia!

 

Bilete cu 30% reducere (valabil până la 31 decembrie 2023) pe link-ul de mai jos:

https://www.blt.ro/educatie-pentru-viitor-gala-parintilor.html

Important: sumele colectate din bilete vor fi integral utilizate pentru burse sociale de dezvoltare personală a copiilor fară posibilități materiale

 

Organizatori eveniment: Fundația Zâmbetul de Copil, EDUPART – Federația Națională a Părinților, FONPC – Federația Organizațiilor Nonguvernamentale pentru Copii & MBAKids Academy.

 

Inițiator eveniment: Răzvan Vasile, life coach, persoană publică și personalitate TV, fondator al academiilor MBAKids (prima academie de MBA pentru tineri), Mindset Mastery și Youniversis, creatorul primului software de management și trainer cu conferințe pe 4 continente.

 

Parteneri Oficiali: Aqua Carpatica, VEDRA International, Catena, ING Bank, Coca-Cola HBC România, Clinicile Stomatologice Life Dental Spa, Musette, NAI România, Brain Fit, Mandachi Hotel & Spa, MindHub

 

Parteneri de suport organizațional: Fundația Metropolis, Spitale Publice din Bani Privati, Fundația pentru Educație & Vocație, Asociația Șansa Ta, Dynamic Business Connection, Parentropolis, Social Moms, Modern Dads, MomSi, La Primul Bebe, ASFANU – Asociația Familiilor Numeroase, Asociația ARIN, Fundatia pentru Educație și Vocație

 

Parteneri media: MagicFM, Aleph NEWS, WALL-STREET, Ziarul NEWS, NEWS-ONE, 9AM News, Kudika, NORMADIA, InternetCorp, Garbo, Business Review, Club Antreprenor, PRwave

 

Împreună, să dăm educației vocea pe care o merită. Vă așteptăm!