CityVisionMagazine

Victoria’s Secret – destinația perfectă pentru cadouri

E vremea să te bucuri de Sărbători, de vacanță, timp petrecut cu cei dragi și, nu în ultimul rând, de cadouri!

Iar cadourile pot fi pentru tine sau pentru o femeie importantă din viața ta, care dorește să se simtă sexy și plină de încredere în sine.

Ce poate fi mai sexy decât lenjeria Victoria’s Secret, acum, într-o colecție capsulă inspirată de Regina Crăciunului, diva Mariah Carey?

Simte-te sexy și specială, dăruiește-ți lenjerie spectaculoasă ca o decorațiune prețioasă de Crăciun:

Și, dacă totuși nu ai găsit ceva potrivit, nu este nicio problemă.. Victoria’s Secret rămâne destinația perfectă pentru luna cadourilor, având zeci de produse din care poți alege darul perfect pentru persoanele dragi.

Cu următoarele produse, vei câștiga cu siguranță titlul de cel mai bun la oferit daruri: cadouri de lux – de la lenjerie sexy la corsete și piese prețioase, chiloți festivi gata să te introducă în spiritul sărbătorilor, mici atenții – mini produse sau produse de îngrijire a buzelor sau seturi cadou, seturi de pijamale din satin – lungi, scurte, cum preferi și cum te avantajează.

Iar dacă vrei să păstrezi magia acestor sărbători cât mai mult timp, alege Bombshell Magic, parfumul nostru nr. 1, acum cu o notă festivă.

Alege-ți preferatele din magazinele din țară sau de pe www.victoriassecret.ro.

Urmărește-ne și pe instagram pentru inspirație de lenjerie sexy, lenjerie de noapte confortabilă și cosmetice de înfrumusețare @victoriassecretromania