CityVisionMagazine

5 seturi de la FOREO ideale ca daruri de Crăciun

Suntem în acea perioadă a anului când ne dorim să aducem bucurii celor dragi. E vremea darurilor cu suflet, vreme a generozității, când ne place să vedem un zâmbet și o privire surprinsă când un cadou e dezvelit din ambalajul festiv.

Ne strângem în jurul bradului, fie cu famila, fie cu prietenii care ne sunt alături, râdem, sporovăim și facem schimb de cadouri alese cu grijă.

Și ce bucurie poate fi mai mare decât un set de îngrijire de la FOREO – liderul în domeniul beauty-tech?

Găsiți mai jos propunerile noastre:

FOREO Peach 2 Christmas Set

Un cadou dedicat persoanelor care-și doresc să reducă sau să elimine pilozitatea facială eficient și cu un disconfort minim. Setul conține:

Produsele sunt eficiente pentru orice tip de ten, iar gelul are un efect calmant datorită formulei cu acid hialuronic, aloe vera, panthenol și mentă.

FOREO Iris Christmas Set

Un cadou ideal pentru persoanele preocupate în special de o rutină de îngrijire a zonei sensibile din jurul ochilor. Setul cuprinde:

Se va observa imediat efectul anti-age, iluminare, lifting, revitalizare, regenerare, nutriție, reducerea cearcănelor și fermitate a pielii, datorită formulelor cu acid hialuronic, vitamina C, retinol, vitamina E, antioxidanți, cafeină, unt de cacao și bakuchiol.

FOREO LUNA 4 Christmas Gift Set

O rutină de îngrijire pentru un ten radios și proaspăt, setul constă în:

Aceste produse sunt destinate oricărui tip de ten și au un efect aproape instantaneu de hidratare, controlul sebumului excesiv, calmare, detoxifiere, curățare, anti-age, lifting, regenerare, reducere a  acneei, nutriție, protecție împotriva influențelor externe și fermitate prin formule inovatoare cu unt de shea, vitamina E, ulei de migdale.

FOREO UFO 2 Christmas Set

Pentru persoanele exigente, care iubesc efectul măștilor de îngrijire facială, care acordă timp și atenție pentru un ten mereu impecabil. Setul conține:

Acest set are un efect profund de hidratare, calmare, detoxifiere, iluminare, antistres, lifting, revitalizare, protecție împotriva influențelor externe, restaurare a densității pielii și fermitate.

FOREO Luna 4 Men Christmas Gift Set

Pentru că și bărbații își doresc să arate îngrijiți, merită un set de produse dedicate:

Domnii vor fi încântați de efectele vizibile ale produselor FOREO dedicate lor: calmare, detoxifiere, curățare, iluminare, revitalizare, regenerare, estompare a roșeții și fermitate, datorate unei formule cu vitamina E și antioxidanți.

Îți dezvăluim un secret! Dacă vei cumpăra produse de îngrijire modernă de la FOREO în valoare de minim 650 RON de pe Notino, primești un cadou pentru tine – un eșantion de mască de față și un produs pentru curățarea facială de 100 ml. Meriți să fii răsplătită pentru generozitatea ta cu un mic răsfăț pentru tine.

Alege-ți chiar acum cadourile potrivite pentru cei dragi și pentru tine de pe notino.ro, spune DA produselor de top oferite de FOREO, liderul de piață medical tech în îngrijirea tenului.