CityVisionMagazine

Levi’s și New Balance prezintă o colecție de încălțăminte inspirată de cultura Mountain Biking

În anii ’70, băieții și fetele ieșeau din oraș și colindau cărările din munții Marin County, California pe biciclete. Acolo și atunci s-a născut fenomenul mountain biking. Pe potecile abrupte, printre stânci și teren alunecos, ținuta preferată era denimul Levi’s, ca o uniformă durabilă, protectoare și cu un stil atemporal. Levi’s și New Balance își continuă colaborarea tradițională cu o colecție de încălțăminte inspirată de acești pionieri.

Colecția este confecționată din materiale rezistente, pe calapodul modelului clasic New Balance MT580, ca un omagiu pentru cultura mountain biking și munții Marin County. Noul MT580, care a fost lansat în anul 1996, este echipat cu design RollBar. Update-ul continuă cu un vârf îngustat și înălțime redusă a pantofului, păstrând construcția migăloasă a originalului. Talpa intermediară de la MT580 absoarbe șocurile prin elasticitate și rezistență la compresie. Pernuțele C-Cap oferă suport durabil și flexibilitate​. Suportul este susținut și de sistemul RollBar, pentru apăsarea pe călcâi. Nu în ultimul rând, pentru a celebra aniversarea de 150 de ani a blugilor Levi’s 501, originalul din care au descins toate celelalte modele, fiecare pereche de pantofi are integrat denimul Levi’s Shrink-To-Fit.

Poți alege între două combinații de culori inspirate din estetica tradițională și stilul bicicletelor din acea epocă. O versiune gri albastru cu exterior din năbuc și inserții din denim închis Levi’s pe vârf și laturi. Cealaltă versiune este bej cu negru, din piele întoarsă și denim negru decolorat Levi’s® pe vârf și laturi. Vei primi încălțările alese într-un ambalaj special, care spune povestea genezei Mountain Bike-ului. Fiecare pereche are eticheta roșie clasică Levi’s și vine cu trei perechi de șireturi​.

Onorează și tu istoria primilor bicicliști montani cu o pereche pe care o poți găsi pe levi.com și pe newbalance.com.