CityVisionMagazine

Hobbycore – Colecția de toamnă Lasocki pentru toată familia!

Noua colecție de toamnă Hobbycore a brandului Lasocki este acum disponbilă la CCC! Plină de încălțăminte și accesorii pentru toți membrii familiei, acestea sunt perfecte pentru plimbările de toamnă prin oraș. Descoperă noua dimensiune a confortului inspirată de încălțămintea pentru drumeții montane. Alege genți de mână practice, pe care le vei avea ani de zile.

Colecția Lasocki Hobbycore este o alegere perfectă pentru cei care doresc să adapteze soluțiile practice de la traseele montane la străzile orașului. Colecția include încălțăminte confortabilă și genți, atât pentru adulți, cât și pentru copii, perfecte pentru plimbările de toamnă în parc și pentru a explora farmecul străzilor. Încălțămintea Hobbycore se inspiră de la cea pentru drumețiile montane. O talpă mai groasă cu benzi de rulare va asigura stabilitate, iar partea superioară mai înaltă va oferi suport suplimentar pentru gleznă. Șireturile, inspirate din frânghii și cârlige de cățărat, îți permit ajustarea cu ușurință la nevoile tale individuale.

Colecția Hobbycore include încălzitoare pentru gleznă, asemănătoare unui pulover, ușor de îndepărtat la încălțămintea pentru femei, cu finisaje superioare similare tip shearling ce protejează împotriva frigului, dar și elemente decorative. Încălțămintea pentru femei are toc înalt de câțiva centimetri, cu un branț mărit.

Toate gențile din colecție sunt practice și confortabile. O geantă mare poate fi transformată cu ușurință într-un rucsac. O geantă mică este combinația între stilul chic urban și cel funcțional. Cureaua lată asigură confortul utilizării, iar numărul mare de buzunare facilitează împachetarea tuturor articolelor necesare în ea.

Culorile ne duc cu gândul la toamna aurie și coroanele multicolore ale copacilor, din parcurile orașului. În trend sunt roșu castaniu și kaki auriu, completate de negru clasic și ecru nisipos. Fiecare model al colecției este unic, iar paleta de culori, bine gândită, permite combinarea ușoară între acestea.

Încălțămintea pentru copii este similară cu cea pentru părinți și încurajează trendul stilistic mini. Realizate din materiale de aceeași calitate, acestea vor permite copilului tău să se bucure de confort, chiar pe vreme capricioasă.

Colecția Lasocki Hobbycore este disponibilă în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu.