CityVisionMagazine

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța unei zile de duminică petrecute la un brunch „înspăimântător” de savuros

Planuri pentru Halloween weekend? Te „speriem” noi cu o propunere de nerefuzat! Duminică, 29 octombrie, InterContinental Athénée Palace Bucharest te invită la „Bottomless Halloween Brunch„, în cadrul restaurantului Roberto’s. Indiferent dacă ești în căutarea unei modalități inedite de a petrece Halloweenul, îți dorești să experimentezi preparate surprinzătoare sau pur și simplu vrei să te relaxezi la final de săptămână, acest brunch oferă ceva special pentru fiecare invitat în parte.

Iată la ce să te aștepți:

O călătorie culinară internațională

Restaurantul Roberto’s este pregătit să te introducă într-o aventură culinară în jurul lumii. De la aperitive delicioase la feluri principale savuroase, meniul prezintă o gamă variată, inspirată din bucătăria internațională. O alegere perfectă pentru cei mereu deschiși să încerce gusturi noi!

Zone de live cooking

Zonele special amenajate pentru live cooking îți vor personaliza experiența senzorială și te vor încânta cu un show pe cinste. Pregătește-te, preparatele gătite chiar sub ochii tăi vor amplifica experiența degustării tale!

Arome tradiționale românești

Pentru cei ce apreciază bucătăria locală, brunch-ul include și preparate tradiționale românești. Cu alte cuvinte, vei savura gusturile autentice ale țării noastre, bucurându-te în același timp de meniul diversificat al restaurantului Roberto’s.

Paradisul iubitorilor de dulce

Nicio masă nu este completă fără un desert excepțional, iar acest brunch de Halloween nu face excepție! Te așteaptă o varietate „înfricoșător” de tentantă de prăjituri, care își vor pune amprenta asupra experienței tale culinare cu amintiri dulci.

Un eveniment potrivit pentru întreaga familie

Brunch-ul este ocazia perfectă de a petrece timp de calitate cu familia, în special dacă cei mici sunt nerăbdători să sărbătorească Halloweenul. În plus, copiii sub 6 ani pot participa gratuit, iar cei cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50%.

Așadar, save the date, astfel încât să te asiguri că petreci Halloween-ul într-un mod memorabil: 29 octombrie, între orele 13:00 și 16:00.

Dacă îți surâde ideea, poți face o rezervare la numărul de telefon +40731 305 777 sau la adresa de e-mail buhap.info@ihg.com și află toate detaliile despre brunch pe pagina de .