CityVisionMagazine

Descoperă articolele emblematice ale acestei toamne: jacheta puffer New York și multe altele

Ia-o ca pe o provocare și reinventează-ți garderoba cu o selecție uimitoare de jachete și paltoane. În top este jacheta puffer New York, un produs prin care trecutul este îmbrățișat, în timp ce viitorul este privit ferm. Experimentează mixul perfect între stil și funcționalitate și nu te opri la jachetele puffer – explorează întreaga colecție, unde se intersectează stilul clasic și cel contemporan.

Puffer-ul New York: O revenire a aniilor ’90 cu un twist modern

Puffer-ul New York comprimă spiritul vibrant al anilor ’90, și este apreciat de cei tineri datorită  branding-ului îndrăzneț, culorilor vii și siluetelor supradimensionate. În această toamnă, nu este vorba doar despre îmbrăcăminte. Este vorba despre o poveste, o moștenire și o invitație de a te  reinventa. Așa cum și brand-ul a reimaginat acest stil emblematic cu o notă modernă, îmbrățișând modele de patrimoniu și siluete de arhivă. Explorează colecția TOMMY HILFIGER Toamna 2023 – care prezintă originalul Tommy Tartan, roșu, alb și albastru, dunga recognoscibilă, și monograma TH, un remix ludic ce atinge perfecțiunea – și îmbrățișează fuziunea dintre tradiție și inovație.

Puffer-ul New York: Atunci când funcționalitatea întâlnește stilul

Realizată cu o atenție impecabilă la detalii, jacheta puffer New York combină atât funcționalitatea, cât și stilul. Te vei delecta cu materialul super plăcut la atingere, care oferă o senzație premium pe pielea ta. Compoziția conține poliamidă 100% reciclată, în partea exterioară, și umplutură Thermolite® care asigură căldură și confort excepțional. Alege sustenabilitate și stilul pe care Thermolite® le oferă, o izolație premium reciclată, realizată 85% din materiale reciclate, deșeuri textile și sticle de plastic.

O interpretare fresh a tradiției: Emblema reimaginată și tartanul Tommy

TOMMY HILFIGER nu doar reînvie istoria; o redefinește. Cea mai recentă colecție prezintă emblema brand-ului reimaginată, imprimată în piele, oferind astfel un suflu nou abordării tradiționale. Interpretarea modernă a tartanului Tommy adaugă o pată de culoare în acest sezon, iar piesele devin nu doar atemporale, dar și extrem de contemporane.

Colecția Toamna 2023 este disponibilă pe tommy.com și în magazinele TOMMY HILFIGER din România în București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov, Promenada Mall Sibiu și Promenada Mall Craiova.