CityVisionMagazine

Colecția în ediție limitată Day to Night de Gino Rossi: soluții universale și elegante pentru orice ocazie!

Calitate, atemporalitate, eleganță și funcționalitate – noua colecție a brandului Gino Rossi în ediție limitată, Day to Night, include toate aceste elemente. Disponibile în magazinele CCC, modelele din piele la cele mai bune prețuri îți vor completa perfect garderoba în sezonul toamnă-iarnă.

De ani de zile, brandul Gino Rossi dovedește că știe cum să combine ultimele tendințe cu stilul clasic.

La fel este și în cazul colecției în ediție limitată, Day to Night, care reușește să mențină un echilibru între ceea ce este la modă, atât pentru stilul de zi cu zi, cât și pentru ocaziile speciale. Pantofii și gențile sunt lipsiți de detalii pretențioase, iar accentul cad pe un design remarcabil, de calitate superioară, cu o paletă de culori neutre. Modelele au fost create pentru femeile care apreciază universalitatea în modă și care își doresc o garderobă compusă din piese frumoase, dar și funcționale, potrivite atât pentru muncă, cât și pentru o ieșire neașteptată cu prietenii.

Astfel, avem cizme din piele cu vârf pătrat și toc mic, care sunt perfecte pentru ținutele casual, dar și pentru cele de seară. Elementul care atrage atenția, fără îndoială, este fermoarul din spate care se întinde de-a lungul întregii suprafețe, ceea ce distinge acest model de altele disponibile pe piață.

Cizmele înalte într-o nuanță de maro ciocolatiu și negru intens pot fi asortate cu o rochie din satin, precum și cu o fustă mini și o maletă, completate de o haină din piele sau din lână. De asemenea, cizmele și pantofii cu toc vor alcătui un look confortabil și elegant în orice moment al zilei sau al nopții.

Printre cele mai recente propuneri ale brandului Gino Rossi se numără și gențile din piele la prețuri foarte bune. O soluție universală este o geantă mare, în interiorul căreia vei găsi un model mai mic – îl poți scoate cu ușurință și să transformi un look business într-unul elegant. Aceasta este o opțiune excelentă pentru persoanele care caută genți încăpătoare, precum și pentru fanii modelelor mici și fascinante. Logo-ul brand-ului poziționat pe geantă ca detaliu discret adaugă o notă de eleganță în plus. Produsele din colecția Day to Night au fost realizate din materiale de cea mai bună calitate. Acestea garantează durabilitate și funcționalitate și, datorită designului lor simplu și modern, vor fi cu siguranță o alegere excelentă și în sezoanele următoare.

Cea mai recentă colecție în ediție limitată, Day to Night de Gino Rossi, este disponibilă în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu.