CityVisionMagazine

Lora, goală sau nu în noul sau videoclip? Artista a lansat o super piesă!

Lora, link “Goală”:

https://youtu.be/2Se0bGQQnyU

Prezență sexy, cătușe și lenjerie roșie. Lora a lansat azi o super piesă, „Goală” și un videoclip fierbinte în care artista întruchipează femeia modernă și de casă în  același timp.  Noul clip este lansat în colaborare cu MusicOn și Sprint Music și face vizualizări pe bandă rulantă. Refrenul este unul extrem de catchy iar artista își joacă foarte bine rolul, fiind extrem de senzuală.

„Oare tu știi, oare tu știi / Tu știi ce ți-ai luat acasă / Eu te aștept cu masa goală / Dar te aștept goală pe masă

Oare tu știi, oare tu știi / Că ai fata cea mai frumoasă?  Eu te aștept cu masa goală / Dar te-aștept goală pe masă”, cântă Lora dansând într-un lan de floarea soarelui și trebăluind prin casă.

Artista apare în noul său videoclip în ipotaze în care  nu ați mai văzut-o: calcă, spală  vase și întinde rufe

Lora este la fel de sexy și atunci când mătură curtea de frunzele uscate pe care le ascunde apoi sub preș și când este jucăușă în bucătărie sau arde o cămașă albă cu fierul de călcat, apoi se relaxează la piscină după ce… a ars mâncarea.

„Ideea clipului este a femeii îndrăgostite, care încearcă să fie gospodină dar nu prea îi iese.. și atunci se consolează cu faptul că e frumoasă și iubitul ei va trebui să se mulțumească cu asta. Ea măcar a încercat. Este o idee pe care am avut-o din dorința de a avea un clip dulce și amuzant iar Cristi Roman a completat de minune acest lucru și l-a pus în scenă superb. Mulțumesc întregii echipe pentru această amintire superbă!”, a spus Lora, încântată de rezultatul final al videoclipului.

Videoclipul pentru piesa „Goală” este unul plin de culoare și cumva întruchipează realitatea zilelor noastre. Iar Lora este absolut divină! Play “Goală” și o să ascultați piesa pe repeat!