CityVisionMagazine

Meniu nou cu mult unt și scorțișoară la Angeline Cake Boutique pentru sezonul de toamnă

Brandul de creație artizanală în cofetărie și patiserie Angeline Cake Boutique adaugă gamei de produse peste 10 deserturi și gustări noi dedicate sezonului de toamnă. Noile creații aromate vor fi disponibile în cele două magazine fizice ale brandului începând cu data de 15 octombrie.

 

Angeline Cake Boutique, unul dintre cele mai importante branduri de pe piața românească de patiserie-cofetărie, a recreat în laborator peisajul de toamnă printr-un meniu nou, plin de culoare, savoare și senzații crocante.

Ingredientele principale regăsite în cele 11 produse noi sunt foitajul și untul, însoțite de aroma-vedetă a toamnei – scorțișoara – și de creme bogate, în nuanțe proprii acestui sezon: tonurile de maro imprimate de ciocolată și alune de pădure; tonurile de galben, portocaliu, violet și cărămiziu aduse de fructe (mere, prune și fructe confiate).

Noul meniu Angeline Cake Boutique va fi disponibil începând cu data de 15 octombrie, și va satisface, cu același entuziasm și explozie de arome, și poftele iubitorilor de gustări sărate. Două dintre produsele special gândite pentru ei și dedicate acestui sezon sunt Mozzarella Roll și Bacon & Cheese Puff.

Atât Cake Shop-ul din Piața Victoriei (Str. Dr. Iacob Felix 59), cât și cel din zona Aviatorilor (Str. Popa Savu 73) își vor întâmpina clienții zilnic, începând cu ora 10:00, cu vitrina plină de noile produse din meniul de toamnă: