CityVisionMagazine

ADIDAS DESCHIDE PRIMUL MAGAZIN OUTLET DIN ZONA DE SUD-VEST A ROMÂNIEI

adidas își continuă obiectivul de a-și extinde rețeaua de retail cu încă o locație, mult așteptată de fanii brandului. Noul magazin adidas outlet din cadrul centrului comercial Promenada Craiova, păstrează conceptul emblematic de design Stadium 2.0. Această direcție conceptuală caută să susțină integritatea și valorile brandului, creând în același timp o experiență premium de shopping.

Decorul noului magazin este unul avangardist, inspirat din designul arenelor sportive, iar spațiul îmbină artistic structurile dure și reci cu accentele de culori calde și elemente de inspirație locală.

Noul adidas outlet are la bază dorința de a oferi atât celor care fac sport în mod recreațional, cât și sportivilor de performanță, un loc în care vor găsi echipamentul de care au nevoie. Toți cei care îi vor trece pragul vor găsi produse adecvate nevoilor și exigențelor lor, precum articole sport din gama Performance și articole de lifestyle&fashion din gama Originals. Dat fiind faptul că este un magazin outlet, este de notat că  produsele vor avea un preț avantajos, oferind aceeași calitate înaltă, conform standardelor adidas.

”Deschiderea primului magazin adidas outlet din zona de sud-vest a României a reprezentat unul dintre obiectivele noastre principale în ultima perioadă. Ne-am dorit să le oferim iubitorilor de sport un loc unde vor descoperi cu siguranță echipamentul de care au nevoie pentru a-și susține pasiunea. Ghidându-ne după principiul că nimic nu e imposibil, ne gândim cu interes la potențialul major ce poate fi fructificat pe viitor în țărai noastră – totul din dorința de a crește și dezvolta comunitatea oamenilor dornici de a face sport.” –  a declarat Sorin Fiscutean, Sr. District Manager Retail & Franchise adidas Romania.

În perioada 12-15 octombrie orice vizitator al magazinului adidas din Promenada Craiova se va bucura de un discount de 20%, aplicat la cumpărarea a minim 2 produse.