CityVisionMagazine

LEWIS HAMILTON A PURTAT PRODUSE DIN COLECȚIA TOAMNA 2023 TOMMY JEANS LA QATAR GRAND PRIX 

Tommy Hilfiger anunță că pilotul de Formula 1 Mercedes-AMG Petronas, Lewis Hamilton, a purtat produse din colecția Toamna 2023 TOMMY JEANS la Qatar 2023 Grand Prix, pe 5 octombrie 2023. Intrarea piloților în zona padocului este considerată de către fani drept un moment de modă extrem de interesant.

Lewis Hamilton a fost văzut purtând o jachetă utilitară, cu guler înalt, tip pâlnie, un tricou cu logo și pantaloni cargo cu fit larg, toate în nuanțe deschise precum culoarea dovleacului, din colecția Toamna 2023 TOMMY JEANS.

Colecția Toamna 2023 Tommy Collection de la TOMMY Jeans oferă o viziune modernă a stilului, inspirată de evadările în aer liber și elementele esențiale prep cool, Classic American. Cu o perspectivă contemporană asupra stilurilor de moștenire și a siluetelor de arhivă, produse specifice brand-ului prezintă un remix jucăuș și se regăsesc în întreaga colecție, inclusiv originalul Tommy Tartan, roșu, alb și albastru, dunga recognoscibilă și monograma TH. Câștigătorul Grand-Prix Lewis Hamilton a îmbrățișat aspectul american contemporan al sezonului.

Prietenii și fanii brand-ului sunt invitați să se alăture conversației în social media folosind  #TommyHilfiger, și @TommyHilfiger.