CityVisionMagazine

Noua colecție de pantofi și genți din piele de la CCC îmbină stilul și calitatea la cel mai înalt nivel

Este timpul să îți reînnoiești garderoba de toamnă și să mergi la cumpărături! În sezonul rece, accentul cade pe accesoriile și pantofii din piele, care încântă prin calitatea lor și îți completează minunat stilul personal. Vei găsi modele atemporale la prețuri atractive în cea mai nouă colecție CCC, de la brandurile Gino Rossi, Lasocki și Badura.

Lasocki

În vreme de tranziție, elementele de bază ale garderobei sunt cele care contează. Fără îndoială, pantofii din piele de la Lasocki fac parte dintre acestea. Mocasinii maro închis pot fi stilizați cu aproape orice. Ei vor fi piesa de rezistență în combinație cu un costum strălucitor și șosete albastru cobalt, precum și asortați cu blugi și o cămașă albă. Bineînțeles, elementul surpriză va fi o geantă de mână pentru lucrurile esențiale. Mare, mică, într-o nuanță mai deschisă sau mai închisă – Lasocki a pregătit o gama variată.

Noua colecție are surprize și pentru bărbați. Aceasta include pantofi închiși confortabili și de înaltă calitate, care vor fi atât pe placul iubitorilor de minimalism, cât și pe placul celor ce preferă eleganța de zi cu zi. Toată încălțămintea din piele va dura mai mult decât un sezon și se va potrivi excelent cu ținutele de zi cu zi pentru birou. Pantofii cu șiret se vor potrivi, de asemenea, cu orice ținută. Aceste modele sunt chintesența funcționalității și a esteticii clasice, care vor rezista mult mai mult decât un singur sezon. Pentru bărbații care cunosc tendințele și stilul individual este important, vor îndrăgi lina de rucsacuri și genți din piele.

Gino Rossi
La fel de interesante sunt și produsele brandului Gino Rossi. Setul care ne-a furat inimile conține o geantă shopper în negru intens și cizme lungi cu toc mic. Aceasta este o combinație perfectă, ce arată foarte bine împreună cu hainele în culori expresive. Pentru cei care preferă gențile mai mici și pantofii plați, avem vești bune – noua colecție de la Gino Rossi include o mulțime de variante diferite.

Modelele pentru bărbați sunt realizate în spiritul unui stil casual, de lux. Încălțămintea din piele până la gleznă va asigura confortul pe timp de toamnă. Și în sezonul următor merită să aveți în garderobă pantofi negri clasici. Aceștia sunt extrem de universali și vor fi perfecți, atât pentru combinațiile de zi cu zi, cât și pentru ocazii mai formale. Cei care vor să aibă mereu la ei lucrurile esențiale își pot completa stilul cu gențile încăpătoare, în tendințe.

Badura

Un must-have pentru zilele mai răcoroase sunt, fără îndoială, cizmele cu o talpă foarte înaltă. Acestea ajung mult mai sus de genunchi și se pliază ușor pe picior. Preferatul nostru este modelul Badura, realizat din piele într-o nuanță de maro. Dacă ar fi să purtăm o singură pereche de cizme în această toamnă, aceasta ar fi aceea. De asemenea, atrag atenția cizmele clasice negre cu vârf ascuțit și cele cu tocuri medii cu șireturi și talpă groasă, care se potrivesc perfect cu gențile din piele. Există o gamă de modele elegante, care încântă prin formă și captivează prin detalii, precum și propuneri casual.

Noua colecție Badura include, de asemenea, ghete joase și cizme de vânătoare pentru bărbați, concepute pentru persoanele care apreciază calitatea și confortul. Partea superioară solidă, talpa durabilă și design-ul modern sunt caracteristicile modelelor disponibile la CCC.

Lasocki, Gino Rossi sau poate Badura – nu știi ce brand să alegi? Te poți bucura de promoțiile actuale din oferta CCC. Completează-ți garderoba de toamnă cu pantofi și genți de calitate superioară, care vor rezista în timp.

Descoperă gama largă de modele din piele la prețuri irezistibile în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu.