CityVisionMagazine

DISNEY+ ANUNȚĂ AL PATRULEA SEZON PENTRU SERIALUL NOMINALIZAT LA PREMIILE EMMY®, „CRIME ÎN IMOBIL”

Disney+ a anunțat că îndrăgitul serial original de comedie „Crime în imobil”, de la 20th Television, va avea un al patrulea sezon. Finalul extrem de așteptat al celui de-al treilea sezon, aclamat de critici, este disponibil acum pe Disney+.

Vestea vine după un al treilea sezon de succes, în care se regăsesc talente legendare precum Meryl Streep, câștigătoare a mai multor premii Oscar®/Emmy®, și Paul Rudd, nominalizat la Golden Globe. Ei s-au alăturat vedetelor Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez. Serialul a primit în mod constant aprecieri din partea criticilor și a obținut mai multe nominalizări și premii, inclusiv nominalizări la premiile Emmy pentru cel mai bun serial de comedie, cel mai bun actor principal într-un serial de comedie și multe altele. Toate cele trei sezoane ale serialului „Crime în imobil” au primit calificativul Certified Fresh pe Rotten Tomatoes.

Creatorii și scenariștii Steve Martin și John Hoffman („Grace & Frankie”, „Looking”) sunt și producători executivi ai serialului de succes împreună cu Martin Short, Selena Gomez, creatorul „This Is Us”- Dan Fogelman și Jess Rosenthal. Serialul este produs de 20th Television, o parte a Disney Television Studios.

Sezonul trei îi găsește pe Charles, Oliver și Mabel (interpretați de Steve Martin, Martin Short și Selena Gomez) investigând o crimă în culisele unui spectacol de pe Broadway. Ben Glenroy (Paul Rudd) este un star de acțiune de la Hollywood al cărui debut pe Broadway este întrerupt de moartea sa prematură. Ajutat de colega Loretta Durkin (Meryl Streep), trio-ul nostru se lansează în cel mai dificil caz de până acum, în timp ce regizorul Oliver încearcă cu disperare să își refacă spectacolul. Ridicați cortina!