CityVisionMagazine

Descoperă aromele toamnei la Sheraton Bucharest Hotel: un nou sezon Brunch Deluxe și Experiențe Culinare Unice

Toamna aceasta, Sheraton Bucharest Hotel te invită să transformi duminicile în momente de sărbătoare petrecute în familie. Brunch-urile Deluxe bilunare revin în centrul atenției pentru cei care doresc să se bucure de un timp deosebit alături de cei dragi, oferind o experiență culinară unică și spectacole live.

Ashlie Dias, bucătar Chef multipremiat, cu o experiență vastă internațională, s-a dedicat alături de echipa sa pentru a crea meniuri complexe, care se disting prin gusturi fine, texturi delicate și combinații inedite. Fiecare preparat este pregătit cu pasiune și talent, transformându-se într-o adevărată operă de artă culinară. Dar brunch-urile nu se limitează doar la mâncare excepțională. Echipa Benihana se va asigura că experiența este completată de un show Teppanyaki live care va capta atenția și va stârni admirația oaspeților.

Brunch-urile de la Sheraton Bucharest se asortează cu bogăția toamnei și cu sărbătorile din acest sezon. Astfel, pe 29 Octombrie, te poți bucura de magia și misterul sărbătorii de Halloween, iar pe 26 Noiembrie, ești invitat să petreci românește, cu preparate tradiționale.

Muzica live a lui Don Michè va completa atmosfera brunch-urilor de la Sheraton Bucharest, oferind o experiență de neuitat tuturor celor prezenți. Recunoscut pentru stilul său unic, Don Michè reușește să aducă o combinație fascinantă între muzica italiană autentică și influențele muzicii americane postbelice, într-un mod original și captivant.

Brunch-ul organizat de Sheraton Bucharest Hotel este un concept dedicat întregii familii, cu pachete speciale ce includ întreaga experiență, având prețul de 375 ron/adult, respectiv 188 ron/copil (6-12 ani), iar pentru copiii sub 6 ani accesul este gratuit.

Iar pentru a face aceste ore petrecute împreună și mai speciale pentru orice vârstă, Sheraton Bucharest Hotel a pregătit un Kids Corner unde cei mici se vor bucura de vată de zahăr și popcorn, dar și de activități diverse interactive.

Duminicile de toamnă la Sheraton sunt altfel, experiență completă, o poveste pe care o scrii împreună cu cei dragi. Este momentul în care rezervi timp pentru a te bucura de compania familiei, pentru a-ți hrăni sufletul și pentru a crea amintiri prețioase.

Așadar, pregătește-ți papilele gustative pentru o aventură culinară și vino să descoperi aromele toamnei la Sheraton Bucharest Hotel. Alătură-te în această călătorie cu experiențe tematice unice și distracție garantată. Rezervă-ți locul acum și transformă acest sezon intr-unul de neuitat!

Pentru mai multe detalii și rezervări puteți contacta Sheraton Bucharest Hotel la e-mail sales@sheratonbucharest.com sau telefon 0743 145 337.