CityVisionMagazine

Top 10 sfaturi pentru fotografii culinare atrăgătoare făcute cu OPPO Reno10

45% dintre respondenții unui studiu online* consideră că mâncarea are gust mai bun dacă a fost fotografiată înainte. Mai mult decât atât, unul din cele mai căutate tipuri de conținut pe Instagram este reprezentat de categoria Food & drinks**. Fotografia culinară a căpătat avânt în ultimii ani, iar utilizatorii își doresc să surprindă în imagini cât mai atrăgătoare preparatele realizate sau comandate de ei.

OPPO vine în întâmpinarea acestei dorințe cu 10 sfaturi care te pot ajuta să transformi o simplă fotografie într-o poveste cu gust și emoție. Astfel, împreună cu fotograful Marius Dragne și food stylistul Alina Dragne am pregătit următoarele 10 sfaturi:

Performanțele foto și încărcarea ultra-rapidă nu sunt singurele argumente în favoarea alegerii noului OPPO Reno10. La acestea, se adaugă capabilitățile video avansate, care îți permit să surprinzi momentele esentiale pentru crearea de conținut video creativ, tehnologiile inovatoare pentru eficientizarea consumului de energie, un design elegant și ultra subțire, dar și finisaje premium.

OPPO Reno10 Pro 5G și OPPO Reno10 5G sunt disponibile la partenerii oficiali din România.