CityVisionMagazine

Lui Jason Statham și Sylvester Stallone li se alătură Megan Fox în Expendables 4, din 22 septembrie la cinema

Expendables, franciza de acțiune binecunoscută, se reîntoarce pe marile ecrane cu echipa consacrată căreia i se adaugă nume noi. Regizat de Scott Waugh, “Expendables 4: Eroi de Sacrificiu” este distribuit de Vertical Entertainment & Dentsu și va putea fi vizionat din 22 septembrie în cinematografele din întreaga țară.

Reunindu-se cu echipa de mercenari de elită, lui Jason Statham și Sylvester Stallone li se alătură Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox și Andy Garcia. Înarmați până în dinți, echipa Expendables, ultima linie de apărare a lumii, se confruntă cu un traficant de arme periculos care conduce o armată privată impresionantă.

Alături de ei regăsim și alte nume cunoscute, precum Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran și Nicole Andrews. Scott Waugh regizează thrillerul plin de aventură pornind de la un scenariu de Kurt Wimmer, Tad Daggerhart, Max Adams, bazat pe o poveste creată de Spenser Cohen, Kurt Wimmer & Tad Daggerhart și personaje create de Dave Callaham.

Echipa de producție este formată din producătorii Eda Kowan, Jonah Leach, Avi Lerner, Yariv Lerner, Gisella Marengo, Jeffrey Greenstein, Jason Statham, Kevin King Templeton, Les Weldon, Jonathan Yunger, sub îndrumarea producătorilor executivi Vessela Banzourkova, Christa Campbell, Michael S. Constable, Allen Dam, Boaz Davidson, Claiton Fernandes, Vladimir Fernandes, Lati Grobman, K. Blaine Johnston, Balan Melarkode, Euzebio Munhoz Jr., Stephen Paul, Lonnie Ramati, Trevor Short, Robert Van Norden și Christopher Woodrow.

AMC sprijină debutul cinematografic al noului film Expendables 4: Eroi de Sacrificiu. Fiind televiziunea cu cele mai premiate și de succes seriale-dramă ale deceniului, conținutul fiind unul de pionierat, popular și de calitate, al cărui scop este să aducă telespectatorilor ceva mai profund, mai bogat, ceva mai mult. De aici s-a inspirat și sloganul: cele mai bune filme.

Cazinoul online player.ro este partenerul noului film de acțiune Expendables 4: Eroi de Sacrificiu, emblematica franciză plină de acțiune care a cucerit inimile a milioane de oameni din întreaga lume. Player.ro dorește să le ofere clienților și partenerilor săi oportunitatea de a viziona acest film excelent,  prin aceasta demonstrând angajamentul brandului față de divertisment, acțiune și suspans.

“AQUA Carpatica dorește să fie cât mai aproape de consumatorii săi, iar orice pretext de “joie de vivre” și bucurie pe care putem să îl mediem, ne aduce și nouă bucurie. Așadar, suntem entuziasmați să fim parteneri în proiectul ce readuce pe marile ecrane filmul de acțiune legendar, reunind cele mai mari nume din industrie, Expendables 4: Eroi de Sacrificiu”, declară Valentina Vesler, Director de Comunicare AQUA Carpatica.

Lionsgate prezintă “Expendables 4: Eroi de Sacrificiu”, un film de Scott Waugh, o producție semnată Campbell Grobman Films, Media Capital Technologies și Millenium Films. Filmul va fi distribuit de Vertical Entertainment & Dentsu în cinematografele din România începând din 22 septembrie 2023.