Oamenii de succes din România se unesc pe 6 octombrie la Cluj-Napoca, în cadrul conferinței Suflet de Antreprenor
După succesul pe care l-a avut prima ediție a conferinței Suflet de Antreprenor, urmează cea de-a doua ediție, care va avea loc pe 6 octombrie, la Wonderland Resort din Cluj-Napoca. În cadrul acestui eveniment se vor reuni oameni de succes din domeniul antreprenoriatului, care vor dezvălui publicului trips & tricks despre cum au reușit în business-urilor pe care le conduc.
Scopul acestui tip de eveniment este de a oferi acces la educația antreprenorială care îmbină armonios valorile personale cu cele profesionale, astfel încât succesul să nu se reflecte doar în câștigurile financiare, ci și în satisfacții personale.
Un networking real între antreprenori
”Luând inspirație din zicala „scopul scuză mijloacele”, cu care nu am fost niciodată de acord, am creat un mijloc frumos, educativ și antreprenorial – un networking real între antreprenori. Astfel, am pornit conceptul și congresul „Suflet de Antreprenor”. La cea de-a doua ediție avem alături antreprenori renumiți pentru succesul pe care îl au în afacerile lor și care vor împărtăși din experiența lor tuturor celor care vor veni la eveniment și vor să își dezvolte business-urile sau, de ce nu, chiar să le ofere idei de business-uri noi. Scopul meu personal din spatele acestui proiect este de a deschide primul centru de reabilitare din România pentru copiii care trec prin adicții cauzate de droguri și jocuri de noroc”, a declarat Ioana Orzan – CEO Suflet de Antreprenor.
La prima ediție a evenimentului au fost alături specialiști din domeniul antreprenorial, public speaking și psihologia muncii – Mihai Morar, Sofia Laza, Carmen Popa, Zoltan Vereș, Andreea Raicu, Florin Birta,
Cristina Bâtlan, Călin Donca, Cristina Scomoroscenco. Împreună au reușit să stârnească interesul a peste 500 de oameni dornici să se dezvolte personal în zona antreprenorialului.
Tema primei ediții a fost centrată în jurul definirii valorilor antreprenoriale propice dezvoltării unei afaceri de succes, fără a omite dezvoltarea personală și prezentarea unor modele de succes antreprenorial. Invitații au vorbit despre provocărilor întâmpinate și au oferit exemple de bune practici.
Teme de discuție
În cadrul celei de-a doua ediții, care va avea loc în data de 6 octombrie, la Cluj se vor dezbate următoarele subiecte:
- Ce se poartă în afaceri?
- Dezvoltarea personală a angajatului și a antreprenorului
- Automatizarea afacerii
- Trenduri de neratat
- Discuțiile despre AI
- Cum să recrutezi oameni valoroși
Invitați conferință
Invitații speciali care au confirmat prezența la eveniment sunt: Andrei Dunuță (Sales & Public Speaking Trainer), Călin Donca (CEO Donca Energy), Cristian Dascălu (antreprenor & youtuber în timpul liber), Cosmin Răileanu (antreprenor), Zoltan Vereș (expert în dezvoltarea inteligenței emoționale), Gabriel Ciordaș (fondator Creatopy, Bannersnack, Flipsnack, ReWine și SVGator), Bogdan Enache (fondator Mela Bizinvest Club), Rajko Kuzmanovici (antreprenor, speaker motivațional, fondator Restart Camp, instructor și fondator Metoda Silva România), Manuela Mușat (COO advise SourceLess LABS Foundation), Alexandru Cosmin Nichita (COO și partener SourceLess LABS Foundation), Helena Fako (antreprenor, speaker motivațional și inspirațional), Anamaria German (antreprenor și președinte al Asociației pe Aripi de Speranțe) și Anca Maftei (psiholog & psihoterapeut).
Pe lângă accesul la informația antreprenorială, acest eveniment mai are încă un țel, acela de a ajuta la susținerea unui proiect destinat creării unui centru de reabilitare pentru copiii și tinerii care trec prin adicții cauzate de droguri și jocuri de noroc, care se construiește în Oradea. Profitul obținut din vânarea biletelor la această conferință va fi redirecționat către sprijinirea acestui centru.
În decembrie 2022, a fost publicată o statistică care arată că în România, în 2022, au fost înregistrate 600.000 de cazuri la urgență din cauza drogurilor în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, situația de fapt fiind și mai gravă dacă luăm în calcul și grupa de vârstă sub 17 ani și cea peste 28 de ani. Centrul de reabilitare este considerat a fi deja o nevoie reală conform datelor statistice, precum și a evenimentelor întâlnite în viața reală. Construirea acestui centru de reabilitare va fi o provocare pentru inițiatorii proiectului care vor face tot ceea ce le stă în putință pentru acești copii să se reintegreze în societate și să ducă o viață decentă.
Biletele pentru cea de-a doua Conferința Suflet de Antreprenor au fost puse în vânzare, iar achiziția acestora, precum și alte informații despre eveniment, le găsiți pe pagina: www.sufletdeantreprenor.