CityVisionMagazine

PANDORA LANSEAZĂ NOI PIESE ÎN COLECȚIA SIGNATURE

Pandora introduce noi modele minimaliste de bijuterii în Colecția Signature, inspirate de o estetică simplificată, forme geometrice și linii evidențiate. Realizate meticulos, aceste modele sunt concepute să fie purtate atât singure, cât și suprapuse.

Noi elemente de bază pentru fiecare zi

Încorporând elementele-cheie de design ale colecției, precum logo-ul Pandora, pavé-ul și liniile estetice, selecția include bijuterii ușor de combinat între ele, cu forme grafice și motive circulare pentru orice ocazie.

Modelele Pandora Signature sunt concepute să fie suprapuse în funcție de starea de spirit și de stilul persoanei care le poartă. De la elemente de bază ușor de asortat, la piese statement, Pandora Signature acoperă toate posibilitățile de purtare.

Realizate din argint 925, anumite modele, cum ar fi Brățara fixă I-D Pandora, prezintă o finisare din două culori, care include o combinație de metal placat cu aur roz de 14k și pavé strălucitor.

La conceperea colecției, directorii creativi SVP Pandora, A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, s-au concentrat pe crearea unor piese sofisticate, cu un accent de simplitate. „Cu astfel de note distinctive de design, colecția Pandora Signature reflectă o esență a modernității și a originalității,” explică Ficarelli.

Terzo adaugă: „Extindem universul nostru de purtare personalizată, de la pandantive la bijuterii clasice, într-un mod minimalist şi rafinat.”

Detalii lucrate și realizate manual

Finisată manual de meșterii pricepuți de la Pandora, fiecare piesă strălucește atât datorită dragostei față de arta meșteșugului, dar și datorită nivelului înalt de atenție la detalii. De la așezarea manuală a pietrelor, la lustruire și șlefuit, colecția Pandora Signature poartă amprenta unei tradiții îndelungate de precizie artizanală și pasiune pentru realizarea bijuteriilor.

Piesele noi sunt create în conformitate cu angajamentul Pandora de a fi lider în domeniul sustenabilității, toate pietrele fiind confecționate artificial.