CityVisionMagazine

Beneficiile somnului pentru o viaţă echilibrată

Somnul este esenţial pentru o funcţionare optimă a organismului si pentru calitatea vietii noastre. Fiind un proces fiziologic extrem de necesar, somnul intră în lista nevoilor de bază pe lângă nevoia de hrană şi de apă.

Dacă un bebeluş ajunge să doarmă şi 18 ore pe zi, adulţii trebuie să doarmă între 7 si 9 ore de-a lungul celor 24 de ore ale unei zile. Cu toate acestea, ne confruntăm cu perioade în care dormim mai puţin sau avem un somn mai agitat.

Nu doar pandemia ne-a afectat stilul de somn, dar şi ritmul de viaţă tot mai alert, alimentaţia si diversele activitati care ne ridica nivelul de stres.

Insomniile sau somnul cu treziri repetate ne scad puterea de concentrare si cauzează multiple stări de disconfort si chiar duc spre accentuarea anumitor probleme de sanatate. Somnul de calitate are un rol important în întărirea sistemului imunitar și în felul în care organismul reacţionează la insulină.

Somnul insuficient are consecinţe asupra unor regiuni cerebrale, respectiv neocortexul, amigdala și hipocampul, care sunt foarte importante în procesele cognitive, emoționale și de memorare. Starile de anxietate de asemenea sunt mai deranjante atunci cand nu reusim sa dormim suficient.

Good Days Therapy va propune 2 suplimente alimentare special concepute pentru persoanele ce se confrunta cu probleme in timpul somnului.

Suplimentele importate și distribuite de către Good Days Therapy sunt selecționate cu foarte mare atenție și alese după standarde de calitate stricte, aplicabile la nivel mondial și poartă marca Barny’s® Born in Canada.

HypnoX® DuoMAX este un supliment dedicat celor ce se confrunta cu diverse tulburari ale somnului.  

Substanța activă din Hypnox® DuoMAX este Hypnox® Blend™, un amestec de extracte concentrate, standardizate de plante, Lactium® și vitamina B6, cu proprietăți relaxante, care ajută la inducerea unui somn profund și de calitate.

Extractele standardizate de Valeriană, conuri de Hamei, Floarea-pasiunii și de Roiniță plus Lactium®  sunt optim dozate în formula Hypnox® Blend™ pentru a avea efect prompt și de durată. Vitamina B6 susține sistemul nervos.

HypnoX® DuoMax poate fi administrat ocazional sau pe termen lung, fără a crea dependență.

Mod de prezentare: Cutie cu 1 blister cu 20 comprimate filmate a 874mg. Pret: 35 lei