CityVisionMagazine

Prima MASCĂ DE NOAPTE care revoluționează îngrijirea pielii

Vara, tenul nostru are nevoie de susținere și ajutor ca să facă față soarelui și deshidratării.Motiv pentru care, Uriage îți propune o soluție ultra inovatoare pentru îngrijirea pielii : mască hidratantă de noapte cu un parfum floral fructat. Acest produs revoluționar din gama Eau Thermale oferă hidratare intensă și reparatoare în timpul somnului, ajutând la revitalizarea și reînnoirea tenului.

Cercetările realizate de către experții Uriage au condus la dezvoltarea unei formule avansate care combate deshidratarea pielii pe timpul nopții, un moment crucial pentru regenerarea acesteia. Pe bază de apă termală URIAGE, complexul H2O ( acid hialuronic, uree, glicerină, alginat) și AQUAXIL ( booster pentru hidratare ), acest nou produs de îngrijire promite 8 ore de hidratare continuă pentru o piele oxigenată pe tot parcursul zilei. 

Una dintre caracteristicile cheie ale acestei măști este textura sa sub formă de gel, care se transformă într-o peliculă invizibilă și lejeră pe piele. Ea permite ingredientelor active să acționeze pe toată durata nopții, oferind hidratare profundă și hrănire optimă, fără a încărca tenul.

Trezește-te în fiecare dimineață cu o piele luminoasă! Beneficiile utilizării măștii hidratante de noapte Uriage sunt multiple. Formula sa bogată în extract de floare de colț acționează în profunzime pentru a restabili nivelul optim de hidratare al pielii eliminând senzația de uscat și aspru. De asemenea, ea contribuie la revitalizarea și reînnoirea tenului, lăsându-l uniform, elastic și strălucitor.

Un alt avantaj al acestui produs inovator este că se adaptează perfect rutinei de îngrijire de noapte fiind ușor de aplicat și se absoarbe rapid de piele. Nu necesită clătire și poate fi folosit în fiecare seară înainte de culcare pentru un ten proaspăt și odihnit.

Odată cu lansarea noului produs, Uriage continuă să-și consolideze poziția în industria produselor dermato-cosmetice, demonstrând încă o dată angajamentul față de îngrijirea pielii prin inovarea unor produse eficiente, care își fac simțită prezența în rutina zilnică prin rezultate vizibile încă de la prima aplicare.

Produsele din gama URIAGE Eau Thermale sunt disponibile online și în farmacii – atât lanțuri naționale, cât și regionale și independente (Farmaciile Tei & Magazinele Bebetei, Dr. Max, Help Net, Remedium, Mattca, Morpheus, Nordpharm, Salofarm sau pe platformele e-commerce, precum eMag.ro), iar prețurile lor variază în funcție de tipul de produs și oferta fiecărui comerciant. Întreabă și tu medicul sau farmacistul despre produsele Uriage și, în funcție de nevoi, alege-le pe cele care ți se potrivesc.

Uriage.ro (Instagram) / Uriage.Romania (Facebook) / Uriage.com/RO/ro (website)