CityVisionMagazine

Descoperă articolele din denim care sunt must-have în acest sezon!

Denimul are o istorie lungă și fascinantă prin care ne este ilustrat cum a cucerit lumea modei, devenind un simbol al libertății și rebeliunii. Numit în repetate rânduri ”un material atemporal”, din acesta pot rezulta o multitudine de piese iconice. Mai mult de atât, denimul contribuie și la economia circulară – putem observa cum tendințele și articolele care erau celebre în anii 90 revin astăzi în centrul atenției. Așadar, dacă îți dorești să fii în ton cu ultimele trend-uri, descoperă item-urile casual din denim de la bonprix!

Blugii perfect croiți sunt baza unei garderobe tip capsulă. În funcție de stilul și personalitatea ta, alege modelul care ți se potrivește cel mai bine. La bonprix.ro vei găsi blugi skinny care se așează perfect pe siluetă, pantaloni tip clopot sau barrel patchwork, dar și blugi evazați tip wide leg. Există o gamă largă de articole disponibile, care au tot felul de detalii ce fac diferența. Indiferent de ce vei alege, un lucru este sigur – stilul clasic va fi întotdeauna la modă.

Colecția Cool Denim de la bonprix reprezintă modalitatea superbă în care nuanțele reci de denim se completează impecabil cu diferite tente de alb și portocaliu radiant. Desigur, există și alternative pline de pattern-uri. Rochii vaporoase, fuste și pantaloni largi care vor atrage atenția prin modelul înflorat. De asemenea, colecția se remarcă prin referințele din deceniile anterioare – motivul paisley și tie dye din anii ’90 sunt doar un exemplu.

Cel mai recent comportament stilistic e întoarcerea la stilul anilor 2000 – unde Britney Spears și Christina Aguilera erau inspirația principală. Dacă îți dorești să recreezi vreunul din look-urile iconice ale celor 2 vedete, articolele din colecția bonprix sunt soluția. Vei descoperi rochii din denim, pantaloni scurți cu un aspect ușor uzat și fuste maxi cu volane. Denim total look, sau poate doar o singură piesă? Decizia îți aparține!

Pantofii și accesoriile sunt elemente esențiale în momentul când îți realizezi ținuta. Astfel, descoperă cum flip-flops cu detalii ce imită la perfecțiune denimul, sandale bej sau mocasini albaștri, îți vor oferi o notă în plus de stil. În materie de genți, poți alege dintr-o gamă extraordinar de variată. Printre item-urile noastre preferate se remarcă geanta albă tip baghetă, geanta tip poștaș de culoarea mentei și geanta shopper cu model patchwork.

bonprix este aici pentru a elabora și curatoria o gamă de haine ce-ți vor îmbogăți garderoba și evidenția personalitatea. Descoperă întreaga colecție Cool Denim pe bonprix.ro.