CityVisionMagazine

ANSON’S Sun Plaza, stilul exclusiv masculin

A-ţi găsi stilul este o adevărată călătorie presărata cu numeroase experienţe ȋn căutarea frumosului, iar opţiunile pe care le ai la ANSON`S sunt variate şi pregătite să corespundă celor mai exigente gusturi ȋn materie de fashion.

Simplitate ȋn materie de tăieturi, materiale de calitate şi delicate cu pielea, dar ȋn acelaşi timp piese irezistibile care ȋţi fură privirea.

La ANSON’S, parte a Grupului Peek & Cloppenburg, magazinul de modă din Sun Plaza dedicat exclusiv bărbaților, regăsim branduri internaţionale precum Boss, Hugo, Joop, Karl, Michael Kors, Armani Exchange, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, dar şi branduri exclusive precum Review, Mc Neal, Jakes şi Christian Berg.

Lasă-te inspirat de cele mai noi tendinte, bucurându-te în același timp de consultanța competentă ȋn materie de stil şi fashion din magazin.

ANSON’S este locul ideal pentru un gentlemen-like outfit: alege o pereche de pantaloni şi o cravată de la Boss, sau dacă nu esti genul care sa poarte cravată, ȋnlocuieşte-o cu o esarfă Calvin Klein pentru o abordare mult mai casual a ţinutei.

Un cardigan Boss cu fermoar va contura o apariţie dinamică completată pe măsura de o pereche de ghete maro ȋnchis din aceeaşi colecţie.

Dacă esti mai mult genul Tommy Hilfiger, aici regăseşti o ȋntreagă gamă de produse din care ȋţi poţi alege obiectele vestimentare preferate: ghete negre sau maro, jachete mai lungi sau mai scurte şi pulovere călduroase pentru dimineţile friguroase.

Eşti asteptat ȋntr-un uimitor magazin multibrand pentru domni, potrivit oricărui stil şi direcţii vestimentare a primei luni de toamnă.