CityVisionMagazine

MC ELITE ACADEMY, academia de formare a copiilor de elită – Mitra Calina și modelele sale

MC ELITE ACADEMY are sediul atât in BUCUREŞTI cât și ORADEA. Academia de formare a copiilor de elită a fost înființată în 2021 de către Mitra Călina câștigătoarea a două titluri: Miss Globe România 2022 și Miss Universe Finalistă România 2021.

Mitra Calina: ce ma recomanda în coordonarea acestui proiect?

În primul rând este experiența dobândită în fața reflectoarelor.De la vârsta de 4 ani am urmat cursuri de dans si muzica.Cu trecerea timpului, am adăugat la dezvoltarea mea: cursuri de actorie, cursuri de dicţie si modeling. Am compuse doua melodii pe care le-am publicat ulterior pe canalul meu de youtube. În toți acești ani de studiu, am participat la concursuri de muzica, concursuri de frumusețe, prezentări de modă și spectacole.

În al doilea rând, am fost într-o călătorie de descoperire de sine. Am învățat prin aceste hobby-uri (la acea vreme) cine sunt eu cu adevărat și ce mă reprezintă. Pot spune că experiența din lumina reflectoarelor, m-a format ca adultului de astăzi, mi-a creat un caracter responsabil, organizat, mi-a întărit principiile și m-a ajutat să mă autodepășesc.

În ultimul rând pot spune că și eu am fost în locul elevilor de la MC Elite Academy.La fel ca și ei, am avut vise mărețe, pasiune și determinare. Știu cum e să îți dorești de mic, să urmezi o cale de succes. În fondul acestor lucruri, am creat acest proiect “MC Elite Academy” cu scopul de a sprijini tânăra generație în autocunoaştere, în dezvoltare personală și în îndeplinirea visului “Vreau să fiu în lumina reflectoarelor”

MC Elite Academy aduce mai multe cursuri:

Cursuri : DEZVOLTARE PERSONALĂ

MODELING-DICTIE-PUBLIC SPEAKING -ACTORIE-DANS

Programa cursurilor academiei este construită asemenea unui puzzle, fiecare curs este îmbinat succesiv pentru a obține o dezvoltare complexă!

Cursurile sunt însoțite de practică:

Practica în platourile de filmare

Ședințe foto

Casting-uri (naționale și internaționale)

Fashion show

Evenimente publice

Mentorii academiei doresc să le fie alături elevilor de la prima apariție în lumina reflectoarelor până la obținerea celor mai bune rezultate!

Construim drumuri de succes pentru elevii noștri , indiferent de calea pe care o aleg! MC ELITE ACADEMY crede că fiecare elev este un copil de succes!

Vă prezentăm câţiva din elevii Academiei:

1. Rusu Anastasia:Suprem Grand Prix 2022, Miss Măriuța 2021

2. Ibe Curtis Onyeka:Kids Top Model 2022, Locul 1 la Liga Campionilor Țandarei , Best Young Model Grand Prix 2022

3. Perjoc Raisa -Supreme Grand Prix- Little Miss&Mister Zaggaro. Little model earth Zanzibar: Wonders of earth winer, Europe Continent winner, Grand prix winner teen model earth

4. Sala Carina-Miss Little Top Model 2022

5. Dobre Găvruța Maria-Miss Little Style 2022-premiu special

6. Borcea Rafaela

7. Piros Amira

8. Tabuica Daria

9. Tabuisca Maria

Toti elevii academiei MC Elite Academy au rezultate uimitoare și muncesc pentru a obţine rezultate tot mai bune.

Înscrierile sunt încă deschise , dar avem locuri limitate. Orice copil cu vârsta cuprinsă între 4 și 16 ani se poate înscrie la școala noastră.

De ce să alegeți MC Elite Academy?

1. Creem o comunitate pentru părinți și copii

2. Ajutăm la dezvoltarea complexă a copilului

3. Combatem emoţia “timiditate”

4. Realizăm un CV pentru fiecare elev (fotografii, activitati, certificate Cambrigde şi voluntariat)

5. Experiența prezenței în :emisiuni TV, concursuri naționale/internaționale, prezentări de modă, ședințe foto, evenimente publice, casting-uri

6.Programa cursurilor noastre

Cursul de „Modeling”

Vă aşteptam cu drag! Înscrieri: 0733.404.894

Ne puteți urmări pe :

Instagram : mc_elite_academy

Facebook: MC Elite Academy

Maria

Maria, o fetiță energică și plină de pasiune în vârstă de 7 ani, își descoperă lumea prin ochii și inima tatălui ei. Ea este fascinată de abilitățile matematice ale acestuia și își dorește să-i calce pe urme, dezvoltându-și propriul talent în matematica mentală. Cu o minte ageră și rapidă, Maria rezolvă probleme complexe și efectuează calcule într-un mod remarcabil, impresionându-i pe cei din jur cu abilitățile ei neașteptate.

Dar pasiunile ei nu se opresc aici. Maria adoră pisicile și este înconjurată de dragoste și afecțiune atunci când se joacă și interacționează cu aceste creaturi adorabile. Ea își petrece timpul hrănindu-le, îngrijindu-le și petrecând momente pline de bucurie alături de ele. Legătura sa specială cu animalele și grijă sa față de ele o fac să fie o prietenă loială și compasională.

Călătoriile fac parte din aventura vieții lui Maria. Fie că este vorba de excursii în oraș, escapade în natură sau explorarea altor țări și culturi, Maria este întotdeauna gata să descopere noi locuri și să învețe lucruri noi. Fiecare călătorie îi oferă oportunitatea de a experimenta lucruri noi, de a se conecta cu oameni din diferite medii și de a se deschide la lumea înconjurătoare într-un mod unic.

Dar poate cea mai strălucitoare parte a vieții lui Maria este pasiunea sa pentru balet. Ea este o adevărată balerină în devenire, cu grație și eleganță în fiecare mișcare pe care o face. Fie că dansează pe vârfuri sau își exprimă emoțiile prin mișcările fluide ale dansului clasic, Maria transmite povesti și aduce bucurie și emoție în inimile celor care o urmăresc.

În timp ce explorează matematica, se joacă cu pisicile, călătorește și dansează ca o balerină, Maria nu uită să cultive și prieteniile. Ea este deschisă și prietenoasă cu cei din jur și este întotdeauna dispusă să își extindă cercul de prieteni. Relațiile sale autentice și loiale îi aduc bucurie și împlinire în viață.

Maria, cu toate pasiunile și talentul ei remarcabil, este o fetiță care inspiră și aduce lumină în lumea din jurul ei. Ea continuă să crească și să se dezvolte într-o personalitate minunată, iar viitorul ei în matematică, balet și în orice alt domeniu pe care îl alege să exploreze este strălucitor.

Erika

Erika are 7 ani este din București este un copil frumos delicat este buna sociabila. Este în clasa 0 pregătitoare se joaca cu colegi îi place la şcoala. Eu sunt bunica iei o cresc de 5 ani o iubesc ca pe copilul meu și ia la fel ca pe mama iei a lăsat-o la mine și nu a mai căutat-o și nici nu îi este dor de mama iei ce pot sa spun are o copilărie foarte frumoasa ca orice copil nu-i lipsește nimic tatăl ei o iubește mult. De fapt o iubim toţi, ne înveselește viata copilul nostru frumos.

Dobre-Gavruţa Maria

Buna, numele meu este Dobre-Gavruţa Maria, am 5 ani, sunt din Bihor și în prezent sunt model la MC Elite Academy.

Pot sa vă spun despre mine, că mi-am dorit sa vin mai repede pe lume decât majoritate copiilor, născându-mă la 7 luni, având greutatea da 1,350 Gr, din acest motiv am trecut prin mai multe încercări ale vieții de prematur. Insa cu ajutorul lui Dumnezeu și cu sprijinul părinților mei sunt azi aici și pot sa va povestesc despre mine.

Sunt o persoana sociabila, dornica de a cunoaște lucruri noi, de a accepta provocări și de a-i ajuta pe cei din jurul meu.

Am ales sa frecventez cursurile MC Elite Academy pentru dezvoltarea mea personală. Sunt norocoasa că la academie pe lângă cursurile de modeling, facem cursuri de dans, actorie, stil vestimentar și cursuri de dezvoltare personala.

Vreau sa va spun că fac parte din echipa MC Elite Academy din luna noiembrie 2022.

Chiar în luna noiembrie am participat la primul meu concurs „Miss Little Style” unde am câștigat premiul special. Au urmat multe prezentări, apariții TV, concursuri, voi enumera câteva:

„Vorbește lumea” PRO TV- prezentare de moda in pijamale (Haine de vis)

„Mămici de pitici cu sclipici” Antena Stars

„Teo’s Show” – prezentare rochii Atelier Carmen Roata

„Gala campionilor Brașov 2022”

„Gala MC Elite Academy” difuzata la RomaniaTV

„Apariție în revista Forbes Kids Romania”

„Lansarea colecție ‘Black dress’-Florin Burescu” – Observator Antena 1

„Little Miss & Mister România 2023”-    Little Miss Attitude

Kids Top Model Crișana- Miss Angel of Crișana

Și multe alte prezenţe și ședințe foto.

În prezent urmez cursul acreditat de Ministerul Educației, Vip Fashion Classes, unde sper să reușesc să îmi iau acreditarea în fashion.

Sper că nu v-am plictisit cu descrierea mea, însa îmi doresc ca toți copiii să își urmeze visurile și să nu se plafoneze stand în faţa telefoanelor și televizoarelor.

Vă pup și vă îmbrățișez!

MAYRA

Mayra este destul de receptiva, are oglinda şi ştie foarte bine ca are toate atuurile in a deveni un model de succes. Este înaltă, cu trăsături finuţe şi clare, aspectul este unul care se încadrează mănuşă în vocaţia de model. Eu ştiam demult, doar că nu mi-am dorit ca eu să preiau iniţiativa şi să “o arunc” în lumea modelingului. Puteam să profit de naivitatea copiilor mei şi să fac emisiuni, materiale sau podcasturi în care să “îi exploatez” aşa cum fac foarte mulţi părinţi, răpindu-le copilăria de la o vârsta foarte fragedă, ceea ce este foarte trist. Singura motivaţie fiind popularitatea şi câştigurile financiare.

Mayra este multifuncţională, îi place să înveţe, să citească, să danseze, a făcut dansuri contemporane. Totodată este foarte responsabilă şi are grijă de animalele familiei noastre, mă ajută şi la treburile casnice. Are abia 12 ani, cred că acum începe să îşi descopere pasiunile. Sunt foarte mândră de ea pentru că s-a înscris la MBA ACADEMY KIDS, coordonată de Răzvan Vasile, un adevărat profesionist care o şlefuieşte şi o educă, este un coach pe toate palierele ei de dezvoltare. Nu am vrut s ama implic eu, pentru că nu este profesional şi aş fi fost destul de subiectivă, vreau să îmi păstrez doar statuturile de mamă şi prietenă.

AMIRA

Amira este un nume de fată de origine arabă. Se traduce prin ”prințesă” de la verbul ”amara” care înseamnă ”a conduce”.

Aşa este şi ea, o fetiţa roşcată, plină de energie. Are un spirit de luptător, îi place mereu să fie lider şi să fie în centrul atenţiei!

Încă de mică a fost pasionată de haine, farduri, coafuri. Mereu încerca şi vroia să se îmbrace ca diferite personaje, pe care ea le vedea la televizor!

Este un copil independent, sociabil şi foarte energic!

De aceea am decis, la vârsta de 3 ani să o înscriem la gimnastică şi la modeling! Le îmbină pe amândouă cu mare pasiune şi devotament! Nu vrea să lipsească de la nici o oră de curs!

Învaţă la Colegiul National ,,Preparandia Dimitrie Tichindeal’’ din Arad, clasa pregătitoare

Îi place foarte mult la şcoală, şi este implicată în toate proiectele ce se desfăşoară acolo. Este foarte conştiincioasă şi ambiţioasă.

În timpul liber îi place să coloreze, să mearga cu rolele şi să asculte muzică.

A câştigat locul 1 la concursul Miss and Mister Antalya Fashion Star 20203

A avut o şedinţă foto cu Gabriel Hennessey pt brandul de haine FataiStyle.

A prezentat hăinuţe din colecţiile celor de la DaMara, OliveNaturalWear, Nor, Stellar Atelier şi multe altele.

A avut şedintă foto pt revista Forbes Kids Magazine România

A apărut în revistele Babylon, Prestige Model Magazine, Brand Model Magazine

A participat anul trecut la City Fashion Kids unde a fost selectată pt a prezenta rochiţele celor de la MIU şi Eve Juliette!

A câştigat Grand Prix Supreme în cadrului concursului Festina

A câştigat locul III în cadrul concursului Miss and Mister România organizat la Arad.

TeodoraArianei

Talentul TeodoraArianei  a fost descoperit când era foarte micuță, avea 3 ani. Nu ieșea niciodată din casă fără să fie machiată, fără rochie și coroana pe cap. Când un copil la 3 ani este îmbrăcat 100% da către mămică, ea nu accepta aşa ceva. Refuză să se joace, tocmai ca să nu cadă și să își facă semne pe picioare. Iubea să fie admirată de către vecini și prieteni.

Am hotărât să o înscriem la o agenție de modeling care să se ocupe strict de talentul ei, iar cea care se asigură că va deveni un model profesionist este Călina Mitra  Pâna la vârsta de 6 ani, a urcat și defilat pe podiumuri internaționale și naționale: Paris Fashion Week, Dubai Fashion Week, Bucharest Fashion Week și are numeroase premii.

Sarah Briana Bud

◦ Are 6 ani şi s-a născut în Londra

◦ Un copil energic si creativ, pasionată de desen

◦ Iubeşte animalele, primul ei prieten fiind cățelul familiei.

◦ Îi place foarte mult să danseze şi să se plimbe cu rolelele

◦ Face exerciţii de matematică de la vârsta de 4 ani

◦ Citeşte şi traduce cărţi în limba Engleză

◦ Îi face plăcere să-i ajute pe cei din jur, îşi donează fericită jucariile şi hăinuţele.

◦ Activităţile ei favorite sunt modelingul şi înnotul

◦ Este implicata în toate proiectele şi activitaţile de la grădiniță

◦ A călătorit prin Egipt, Turcia, Paris, Dubai dar locul ei preferat rămâne satul bunicilor din Maramureș.

SIDEA CRISTINA

Mă numesc Sidea Cristina, am 14 ani și sunt în clasa a VII-C la ,,Școala Gimnazială Avram Iancu’’. Îmi plac câini și sunt mare iubitoare de animale. În timpul liber îmi place să mă plimb, să merg la shopping și să petrec timpul cu prieteni mei.

Culoarea mea preferată este albastru deoarece este albastru. Când o să fiu mare îmi doresc să fiu model. Fac curs de modeling de aproximativ doi ani și îmi place foarte mult. Am 1,63 cm înălțime și 45 de kg. Dacă ar fi să am o superputere aș vrea să pot opri timpul și să îl pornesc când vreau eu. Materiile mele preferate sunt istoria și muzica. Sunt din Oradea.

IOANA

Ioana, o fetiță încântătoare în vârstă de patru ani, este o prezență impresionantă în lumea artistică. Cu un talent remarcabil la pian, ea cucerește inimile celor din jur prin sunetele melodioase pe care le scoate din clapele instrumentului. Fie că interpretează piese clasice sau compoziții moderne, Ioana transmite emoție și pasiune în fiecare notă pe care o atinge.

Dar talentele ei nu se opresc aici. Ea este și o cântăreață extraordinară, cu o voce cristalină și o capacitate uimitoare de a transpune sentimentele în muzică. În timp ce interpretează diferite genuri muzicale, de la balade romantice la cântece vesele, Ioana încântă audiența cu energia și expresivitatea ei.

Nu numai în muzică se remarcă această mică artistă, ci și în lumea dansului. Ca o balerină talentată, Ioana își înfățișează grația și flexibilitatea prin mișcări delicate și precise. Fie că dansează pe vârfuri sau își exprimă emoțiile prin dansul contemporan, ea reușește să transmită povesti și să captiveze privirile celor din jur.

Prezența scenică deosebită a Ioanei nu poate fi trecută cu vederea. Ea strălucește pe scenă, emanând încredere și carismă. Atunci când urcă pe podium sau pe scenă, pare că întreaga lume se oprește pentru a o admira și a asculta cu uimire talentul ei natural.

Deși are doar patru ani și este la grupa mijlocie, Ioana iubește natura și este mereu fascinată de tot ceea ce o înconjoară. Îi place să exploreze grădinile și pădurile, să admire florile și să asculte cântecul păsărilor. Această conexiune cu natura îi inspiră creațiile muzicale și mișcările dansului său, aducând o notă autentică și pură în interpretările ei.

Ioana este o fetiță sociabilă și comunicativă. Ea se bucură de compania celor din jur și își face ușor prieteni. Personalitatea ei deschisă și prietenoasă o ajută să creeze legături puternice și să se integreze în diverse medii sociale.

Cu toate talentele sale și personalitatea sa strălucitoare, Ioana are un viitor promițător în lumea artistică. Indiferent dacă este pe scenă, în sala de repetiții sau în mijlocul naturii, ea își va continua călătoria în căutarea frumuseții și expresiei artistice, inspirând pe cei din jur cu talentul și pasiunea ei neîncetată.

Sarah Maria

Bună dragilor, numele meu este Sarah Maria , am 4 anișori şi locuiesc într-un oraţ Art Nouveau, Oradea.

Ai mei părinţi îmi spun mereu că sunt o zână, o fetiţă cu parul lung precum Rapunzel şi de o culoare aurie precum cel al prinţesei Aurora.

Am început grădiniţa la vârsta de 1 an şi 9 luni,  m-am adaptat usor. Pâna la aceasta vârsta mi-am făcut foarte mulţi prieteni, aşa că de fiecare dată merg cu drag. Mama mi-a spus mereu că grădiniţa m-a va pregăti pentru tot ce urmează, aşa că eu îmi ascult educatoarele deoarece vreau să devin o domnişoara responsabilă şi de care părinţii să fie mândri.

Activitatile  mele preferate aş putea spune că sunt dansul, moda şi călaria. Nu pot să omit faptul că de fiecare data când am ocazia o privesc cu drag pe mama cum se machiază iar apoi încerc să creez şi eu o artă pe chipul meu.

Activitatile care îmi place să le desfasor în aer liber sunt joaca prin parc, călaria, deoarece iubesc animalele şi în acest fel sunt mai aproape de ele. Când am ocazia îmi place să petrec timpul la înot.

Chiar daca eu m-am nascut în luna ghioceilor, anotimpul meu preferat este vara, deoarece sunt cea mai fericita fetiţa cand se pleaca într-o vacanţă la mare unde pot stau toata ziua cu picioruşele în apă, să construiesc împreună cu tata castele de nisip şi să hrănesc pescăruşii.